lördag 23 april 2016

Det börjar bli löjligt nu.

 1. -"Jag känner mig inte längre trygg inom politiken eller mitt förbund. Jag känner mig misstänkliggjord av både politiken och samhället. Jag känner att jag inte hör hemma. Jag tvivlar över hur samhället ser på mig och mitt engagemang som svensk muslim." 

 2. Hmmm. Vad har hon jobbat med bakom ryggen på oss? Hemliga shariamöten i källaren?? Om hon bara som svensk medborgare följer lagar och regler och vår värdegrund, så har språkröret verkligen inget att frukta. Såvida hon inte är hotad av den egna ideologins stränga invandrade kvinnopoliser.

 3. H.R Mannerfrid ‎@mannerfrid

  I Egypten är Muslimska Brödraskapet förbjudna o medlemmarna dömda till döden. I Sverige sitter de i regeringen.

  I Egypten är Muslimska Brödraskapet förbjudna o medlemmarna dömda till döden. I Sverige sitter de i regeringen.


3 kommentarer:

 1. Finns inte uns av självkritik hos dom som har avgått. Dom har inte gjort nåt fel. Hon känner sig otrygg. Det är inget jämfört med hur otrygga vi andra är över att ha såna som Kaplan och Samanur T på ledande poster. Hoppas att fler följer hennes exempel.

  SvaraRadera
 2. Svensk muslim? Jag känner bara till tre, han i Eskilstuns som brukar sitta i TV, hon i Luleå och hon i Skärholmen som påstod sig bli överfallen av nazister. Sedan har vi alldeles för många osvenska muslimer som gör allt för att kasta landet bak till järnåldern, inklusive föremålet i artikeln.

  SvaraRadera
 3. De e bra att hon känner sig otrygg,då kan hon få smaka på hur vi icke muslimer känner oss i vårt eget land.
  Muslimerna bara gnäller,klagar och uppviglar.Ingenting e bra.Gå över till den kristna tron där öppnas pärleporten och halleluja hela dan.Då blir du glaaaaad.
  Halleluja

  SvaraRadera