lördag 23 april 2016

Det är muslimerna som är kränkta.


Att MP-politikern Yasri Khan, som vägrar ta kvinnor i hand, tvingats dra tillbaka kandidaturen till Miljöpartiets partistyrelse kan få förödande konsekvenser för unga troende muslimer. Det skriver Shaykh Salahuddin Barakat, Imam och ordförande i Islamakademin.
"Vad sänder det för signaler till den muslimska ungdomen när en muslimsk politiker utesluts på grund av religiöst förankrade handlingar?"   

Vad göra åt detta? Löfvén har som vanligt en plan.

3 kommentarer:

  1. Sedan blir de natti natti.

    SvaraRadera
  2. Hur många islamiska och muslimska organisationer finns det i Sverige, och hur mycket bidrag får dom. Och dom är aldrig nöjda. Enligt FN-s flyktingförordning så ska ju flyktingar så fort som möjligt assimileras och naturaliseras, och underordna sig det nya landets lagar och regler. Apropå signaler, vilka signaler sänder hedersförtrycket, könsstympningar, oskuldskontroller, barnäktenskap till dom svenska ungdomarna.

    SvaraRadera
  3. Det kryllar av muslimer i Sverige och det är meningen att det ska så vara. Smyger sig allt mer in i samhället och ska styra in egna lagar, månggifte, hedersvåld, barnäktenskap,halalkött, ideologin m.m. Kan inte låta bli att tycka synd om muslimska flickor och gifta kvinnor som inte har mänskliga rättigheter. I Sverige år 2016.

    SvaraRadera