söndag 6 mars 2016

Vi svenskar måste förbereda oss med flyktvägar bort från Löfvéns Sverige.


En pappa i Dalarna: -"Idag är jag jävligt låg, jävligt hatisk, jävligt arg, jävligt ledsen, idag är jag helt enkelt livsfarlig.


Min treårige son har blivit grovt misshandlad på sitt dagis. Några barn i 5 till 6 års åldern beslöt sig för att ha lite roligt med honom. Bröt ner honom på marken höll i hans armar slog och sparkade på den lille killen, undertiden dem höll för hans mun. Sedan avslutade dem processen med att klappa en stor sten i huvudet på honom. 


När läraren "Som skulle haft uppsikt över honom valde att titta fram" va det redan för sent. Polisen är inkopplad och SÄS har utfärdat en orosanmälan mot dagiset. Nu är Maxi hemma men i dåligt skick, han har ont och kräks bara han äter lite, som tur är verkar han klarat sig från inre blödningar. Polisen inleder utredningen på måndag. Han behöver allas stöd !!! / Han heter Maximillian." 

3 år?!?? Jag är chockad, lika jävligt låg och hatisk, arg och ledsen som den drabbade familjen.

10 kommentarer:

 1. Dessa misshandlare kan vara blivande kriminella. Dåligt av dagis att inte ha kontroll. Stackars lilla pojke som blev så fruktansvärt misshandlad.

  SvaraRadera
 2. En kompis till mig som är kroatiska bodde i början av 90-talet på en flyktingförläggning. Hon är kristen. Hennes dotter då 3 år blev systematiskt slagen av muslimska barn på lekplatsen. Hon konfronterar de muslimska föräldrarna på lekplatsen.

  Vad har då dessa ”människor” att säga? Jo, det blir kränkta och säger att de uppmanar sina barn att krossa huvudet på 3-åringen.

  Att det sedan blev fullt slagsmål och att den muslimska mamman fick köras i ambulans till sjukhus är en annan historia.

  Mamman fick vad hon förtjänade.

  Hur många sådana mammor finns bland dem som ”flyr för sitt liv”?

  Mitt hat mot dessa människor som förstör Sverige är snart okontrollerbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Horribelt hur man med ondska och hat så snabbt kan ta över ett land.

   Radera
 3. Finns det källa på detta?

  SvaraRadera
 4. Men milde himmel, tror du på allvar att nån hittat på? Att jag hittat på? Med fejkbild på sitt lilla barn.
  På FB finns identitet på den förtvivlade pappan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag frågade efter källan då många inte tror på detta, men på twitter då jag spred detta blev många upprörda (en del frågar om jag visste kälan bokom detta)! Du vet också hur viktigt det är med källan!

   Radera
  2. Aha, då förstår jag. Det ligger i sakens natur att somliga inte vill se detta. Då är det som vanligt enklast att döda budbäraren. Pappan spred på facebook under eget namn och ID, men jag fick länken av en FBvän, och vet inte om jag får lämna ut Id på min blogg.

   Radera
  3. En liten miss bara, Carina. Det är inte i Dalarna, utan Västergötland...i lilla Dalum. Ett samhälle i Ulricehamns kommun. Det ska tydligen finnas en polisanmälan.

   Radera
 5. Sluta lämna era barn på statliga dagis!
  Gå samman med andra barnfamiljer och starta egna barngrupper.Där kan man ha större inflytande på verksamheten.

  SvaraRadera
 6. Stackars lilla barn! Finner inte ord!! Vad är det för personal på det stället?? Icke-svenskar??? Dom ska sparkas ut!!!
  Anna

  SvaraRadera