söndag 6 mars 2016

Sveriges Radio betalar Pascalidou för att bygga upp hatet mot vita.


Jag som inte rör mig i extrema kretsar, och som går omkring här och är kvinna och trivs med det. Som lever med en man som trivs med det, som har homosexuella kompisar som trivs med det - jag såg inte vidden av det vildsinta HATET och det raskrig vi lever i. Och som Pascalidou och SR debatt så hätskt uppviglar till idag - alla vita är per definition fetfel, och alla icke-vita är alltid helrätt. Jag trodde att vi alla skapar våra liv för att leva och låta leva.


Jag anade inte att vi vita varje sekund dygnet runt bara genom att vara, är krigiska mot människor med andra hudfärger. Och att dom ser på oss som förtryckare. Eller som en afrosvensk kvinna uttryckte det, dom kan inte ens sminka sig och ha roligt, för sminket är bara femton nyanser av beige. (Gapskratt/applådåskor). Men inget för svarta kvinnor som vill leka med sitt utseende, inte heller finns det shampon som inte torkar ut deras hår.


Hur blev dessa kvinnor så lama och köns-hud och mens-fixerade? Hur kommer det sig att dom sätter sig på rumpan i ett tidigare helvitt land och bölar och gnyr för att det är så synd om dem för att dom är nya här?? Lär er av era svenska systrar, ta fram kreativiteten och entreprenörskapet inom er, skapa företag, gör businees - om det nu finns denna efterfrågan. Gör nåt! Eller är det bara Pascalidous väl valda radiokamrater som känner sig så sorgligt förfördelade.


En man som blivit kvinna svor i programmet ohämmade eder över dagens vita män - roten till allt ont -  och när Pascalidou frågade om invandrade skulle behöva en etikettbok när dom anländer till Sverige - kom svaret direkt från hjärtat: -"Rasisterna kan dra åt helvete!"

Publiken gick i extas.Deltagare i debattpanelen

Stina Wollter – konstnär
Aleksa Lundberg – skådespelare, debattör och journalist
Ebba Witt-Brattström – professor i litteraturvetenskap
Birgitta Ohlsson – riksdagsledamot, Liberalerna
Victoria Kawesa –  genusforskare, Feministiskt initiativ
Iman Aldebe – designer, pionjär inom hijabfashion
Amelia Adamo –  chefredaktör och tidningsmakare
Clara Henry – Youtube-stjärna och föreläsare
Kristina Wicksell – föreläsare om jämställdhet
Charles Randqvist – läkare
Sara Delshad – Muslimska feminister
Lova Magnusson – klubbarrangör

9 kommentarer:

 1. Med den samlingen hypergenuskorrekta nötter i "debattpanelen", hur kan det bli en debatt?
  Möjligen ett ömsidigt rövslickande med ryggdunkande i pausen..
  Skulle en normal CIS-man som jag t ex, kunna närvara?
  Förmodligen inte, normala män besöker inte ett sånt pajasmöte.

  SvaraRadera
 2. En liten klubb för och med inbördes beundran är svårt att ta på allvar.

  Den där individen som haft svårt att bestämma sitt kön, kanske borde vända sig till närmsta imam och be att få föreläsa om hbtq vid nästa fredagsbön.

  SvaraRadera
 3. Och sen undrar Wolodarski varför "populismen" går framåt.

  SvaraRadera
 4. Svt och SR och bla DN har verkligen gått all in. Ingen tycks kunna hindra deras vänsterextremism-spridning.

  SvaraRadera
 5. Pascalidou född i Rumänien (Europa) med grekiska (Europa) rötter. Eh? Är det bara vissa européer som är vita, eller är inte alla vi slavhandlare, utsugare och allmänt djävliga? Om inte, då inte heller jag vi europé. Min farmor kom från Ukraina och min farfar från Vitryssland, min mor är en gatukorsning med många olika raser i sin bakgrund. Men den bakgrunden, kan också jag få stå i TV och kalla Löfvéns politik neofascistisk?

  SvaraRadera
 6. Sluta titta på SVT. Sluta betala licens. Sluta lyssna på Radiotjänsts propaganda. Sluta ha åsikter om mello. Var glad opåverkad och fri, så länge du får

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, känner ändå att jag måste granska och varna.

   Radera
 7. Marianne J Legato, en amerikansk kvinnlig läkare, har skrivit en intressant bok ("Varför kvinnor alltid kommer ihåg och män alltid glömmer") som tar upp skillnaderna mellan könen. Den boken gör att vi får bättre förståelse för varandra. Vilket väl också borde vara Pascalidous uppgift när hon jobbar för Sveriges radio.

  SvaraRadera
 8. Det verkar som om ett gäng klimakteriekärringar har haft kafferep i svensk Skräp TV!!!
  Hooppssan!!!

  SvaraRadera