söndag 27 mars 2016

Ulf och Lena Adelsohn vrider extremvänstervapnet ur händerna på svensk media.


I debatten om gammelmedias agendajournalistik och beröringsskräck har vi äntligen fått den lysande och vägledande fyrbåk som svenska folket griper efter som drunknande - paret Lena Lijeroth A och Ulf Adelsohn! 

Ulf Adelsohn säger att han får mycket stöd efter debatten med efterföljande mediala påhopp, men att många inte vågar säga vad de tycker av rädsla för att bli stämplade som rasister.
"Flera av dem som stöttat oss vågar inte träda fram av risk för repressalier ... Sådan är debatten i vårt land. Så är det med yttrandefriheten", skrev han i samma artikel i Expressen.

– Vi kommer inte att tystna. Vi har fått en god bild av vilka som har civilkurage. Vi har respekt för dem som har andra åsikter. Men vi har ingen respekt för dem som likt skrämda harar tog avstånd och tjöt med ulvarna, säger Ulf Adelsohn. Efter en veckas hetsig diskussion har Adelsohn inga planer på att vika ned sig. Tvärtom, han säger att paret förbereder nya utspel.

3 kommentarer:

 1. Härligt att läsa om detta par som ser glasklart och berättar det också.
  Ulven Reinfeldt och andra förtryckare må vara hur förbannade som helst men det ger vi blanka fasiken i.

  SvaraRadera
 2. Adelsohn/Liljeroth är ett tveeggat svärd, å ena sidan står det upp för sina åsikter, å andra sidan kallar de publikationer som är spegelvända till massmedia rasistiska. Om det ena tydligen är rasistiskt då den fokuserar på oförrätter som svenskar drabbas av, vad är inte då det andra?

  En länk till Adelsohns debattartikel för oss som väljer att inte göda Bonnier ytterligare: http://unvis.it/www.expressen.se/debatt/vi-bedrog-oss-om-det-svenska-debattklimatet/

  SvaraRadera
 3. Det är gott att se att inte alla är skrämda till tystnad. I en demokrati har alla rätt till en åsikt utan att bli skällda för rasist. Expressen och DN har jag sedan länge slutat läsa.

  SvaraRadera