söndag 27 mars 2016

Å ena sidan. Och å andra sidan.

Fichtelius har vaknat till liv och känner ett behov av att göra den rossliga stämman hörd i förnekelsen av den mediala mörkläggningen.
Fichtelius: – Högerextrema eller rent fascistiska så kallade nyhetssajter på nätet har däremot en politisk agenda, säger Fichtelius. 

Jada jada, jada. Vi har hört det förut.

Men säger sen emot sig själv om gammelmedias mörkläggning, och nämner ändå ett 20 år gammalt fall när medierna "låg lågt med rapportering" för att inte skada en familj som sökte asyl. Och ännu tidigare "tonades hedersvåld ned av politiska skäl".
– För 20 år sedan och tidigare var det "trögt." De första hedersmorden "beskrevs" inte som hedersvåld utan som obegripligt gatuvåld. Man ville inte gynna partiet Ny demokrati, säger Erik Fichtelius. 

Tänk så många fina ord Fichtelius kan hitta på för decenniers förljugna propagandajournalstik i Sverige;  "ligga lågt med rapporteringen", "tona ner av politiska skäl" "trög rapportering" eller när sanningen helt enkelt "beskrivs".

2 kommentarer:

 1. Svenskens adelsmärke/
  Fega ur,fega ur,fega ur!

  SvaraRadera
 2. Var det inte denna grabb som rapporterade" helt oberoende" -samtidigt som han hade fri tillgång till den blivande herren på Torps direkta och
  helt för herr Eriks öron avgivna information?
  Märkliga djur, journalister...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera