tisdag 15 mars 2016

Staffan Danielsson alldeles för ensam bland tomtar, dårar och troll.

Dum-dum- Sverige har mellan 2014 och 2015 tagit emot 42.418 "ensamkommande minderåriga asylsökande".
Finland, Norge och Danmark, som gör åldersbedömningar, har tagit emot 12.607 tillsammans på samma tid.

Staffan Danielssonskriver idag: -"Jag anmäler nuvarande och förre generaldirektören för Migrationsverket till Justitieombudsmannen (JO). Anledningen är brister i rutinerna när det gäller att fastställa ålder på asylsökanden, skriver Staffan Danielsson (C).


Drivkrafterna för att som 20-25-åring eller mer istället uppge en ålder under 18 år är naturligtvis mycket starka, eftersom fördelarna med detta är så stora i olika avseenden (uppehållstillstånd, anhöriginvandring, skolgång osv).

 Erfarenheterna från till exempel andra länder i Norden är att 10-20 procent av de som söker asyl som barn istället är vuxna män."

DN, däremot, för som vanligt fram en åsikt som avviker från normalbegåvades, och som de förmodligen kommit fram till med sax, påse, sten.

5 kommentarer:

 1. Personer som inte kan eller inte vill styrka sin identitet och därmed ålder bör behandlas som om de vore 25 år.

  SvaraRadera
 2. Nån föreslog att man skulle höja bidrag från 18 år. Och att pengarna ändå skulle betala sig form av minskad gratisbrottslighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föreslår att vi sparkar ut alla oavsett över eller under 18 år och investerar pengarna i nått vettigt (allt annat än migrantrelaterat).

   El Presidente

   Radera
 3. Hade jag sett ut som de flesta "baaarnen" gör när jag var 15 så skulle gympamajjen kollat om jag käkade hormonpreparat eller dopade mig...

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast då kunde man inte bli kränkt.

   Radera