torsdag 31 mars 2016

"Som det är idag kan vi verkligen inte fortsätta ha det."

För er som inte har lärt känna Kristianstadbladets skarpa ledaskribent Carolin Dahlman - gack genast in och läs denna riktiga journalist som säger det alla tycker men ingen vågar säga.

Här några utdrag ur senaste ledaren:Image result for carolin dahlman kristianstadsbladet"Stoppa slappt bidragsströsslande över nyanlända.

Gratis tandvård. Återetableringsstöd. Efterlevandestöd. Dagsersättning. Klädbidrag. Ersättningarna till nyanlända är generösa - och därmed gör de att färre kan välkomnas."

"Det enda rätta vore att ha ett graderat system som inte direkt ger full tillgång till den gemensamma skattefinansierade välfärden." 

Jag hade mina duster med företrädaren reinfeldtaren Jonas Duveborn,och är glad att Kristianstadsbladet blivit en tidning i tiden.


4 kommentarer:

 1. I det galna landet där jounalistkommunisterna styr,imponeras vi av människor som talar sanning!

  SvaraRadera
 2. Det tar sig. Lite märkligt dock att vissa kvinnor är lejoninnor (närvarande inkluderad) men en lejonpart av övriga är dumma får som tror att pengar växer på träd och kan spridas hur som helst. Det finns en god andel manliga får också bara för att vara tydlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många män har tvingats in i fårskocken bara för dom har snopp, av de besinningslösa schymannisterna.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera