torsdag 31 mars 2016

Miljoner brasilianare tar till gatorna.

Alla sydamerikanska populistregeringar stoltserar under "left-wing", och försöker spela den rollen. Men Morales, Chávez, Dilma, Lula, Kirchner. Dilma och Lula är inga barmhärtiga samariter, alla har de anklagats för korruption - vissa mer övertygande än andra.  

Korruption är som cancer för så många samhällen, vi ser det överallt, politiker som får miljonkronors-icke-jobb som företagsrådgivare, utnämningar, beskyddande, sekretessbelägganden, lägenheter, fallskärmar, guldavtal, nepotismen är så utbredd så både egna och goda vänners barn växer naturligt in i den, medan den fräter sönder folkets förtroende.

Nu kräver människorna på gatan i Brasilien att förundersökningarna fortsätter om det hemliga telefonsamtalet mellan förre presidenten “Lula” da Silva och hans efterträdare Dilma Rouseff. Dessa båda sägs ha gjort upp om en ministerutnämning för att skydda da Silva genom immunitet i Brasiliens värsta korruptionsskandal nånsin. 

De ni! 

Undrar vad brasilianarna gjort om dom tvingats leva med DÖ, dom konstanta välfärdsrånen, den etniska utrensningen, reinfeldt, löfvén och sahlin? 

Som ni redan förstått, så jobbar vänsterlobbyisterna, där som här, våldsamt med att vråla att det är rasist/fascist/nazisterna som ligger bakom massdemonstrationerna.


3 kommentarer:

 1. Dit är väl Sverige också på väg med stormsteg.

  SvaraRadera
 2. Att det finns korruption i Sverige, ja korrekt! Om det är det du menar.

  Däremot, att riktiga svenskar skulle i hundratusental gå ut på gatorna och genomföra kraftiga demonstrationer...den var bra!
  Vad skulle de skandera då? "Men fy bubblan så schaskigt, alltså! Skäms!...nej, messvensken i allmänhet kan vi inte räkna med. Fredagsgroggen och V75 samt Premier Leauge är tydligen låååååångt mer betydelsefullt än Sveriges framtid.

  SvaraRadera
 3. Instämmer starkt med båda.

  SvaraRadera