onsdag 23 mars 2016

Sahlins kompisar orsaken till terroristernas massakerframgångar.


En av Brysselbombarna arresterades i Turkiet och deporterades tillbaka till Belgien i juni förra året, med en varning om att han var militant. Detta avslöjades sensationellt i eftermiddags, den turkiske presidenten hävdar att Ibrahim El Bakraoui i fjol fängslades i Gaziantep i södra Turkiet nära den syriska gränsen. Men belgiska myndigheter misslyckades med att konfirmera den misstänktes kopplingar till terrorism, "trots vår varning att han var en jihadist".  För en gångs skull tror jag på Erdogan.

Uttalandet från Erdogan kom efter att terroristen lämnat ett avskedsbrev, där han beskrev att han var desperat efter att få spränga sig själv, eftersom han var rädd för att hamna i fängelse som Parisbombaren Salah Abdeslam. 

Det tryckta brevet hittades intill 15kg hemmagjorda bomber, en AK-47 och en ISIS flagga: 'I don't know what to do. I'm in a hurry. I'm on the run. People are looking for me everywhere. And if I give myself up then I'll end up in a cell.' 

Känd av polisen - vilken överraskning ..........låter som ett svenskt deja-vu. Och visst var Parisbombaren också "tidigare känd av polisen",  det låter som om poliserna inte bara i Sverige leker Sitting Ducks. 

OSA; om dom här livsfarliga bestarna var kända - varför hade dom inte stoppats och gripits? Skulle sahlinarna grilla korv och hitta gratisbostäder åt dem?

SvD

1 kommentar:

 1. Ingen ordning i Belgien tycks det, blev paff när jag lyssnade till Erdogan. Lika illa som i Sverige.

  Bäva månde alla parlamentets medlemmar som åker i maraton lopp till och från Bryssel.Dessa dyra och viktiga personer. Är lika dödliga som alla vi andra.
  Känner dom rädsla och obehag att leva i den hemska verkligheten dom har orsakat.
  Öppna gränsernas låtsas godhet fungerar inte.

  Vad är det för fel med pass? Har man rent mjöl i påsen, no problems. Förhoppningsvis.

  Reinfeldts tal på hos postkodlotteriet är rena skämtet. Öppenheten.
  Var det någon av er som reagerade hur det framfördes?

  Han efterapade Obama och pausade som aldrig förr.

  SvaraRadera