onsdag 23 mars 2016

EU har inte träffats mitt i hjärtat.

Den alltid like sanne journalisten Mikael Jalving levererar:


EU har inte träffats i hjärtat - men i huvudet. 
Det är därför, EU-toppen inte fattar ett skit av det blodige angreppet i Bryssel.I medierna låter det som om gårdagens lemlästningsattack har drabbat Bryssels mitt i hjärtat.


Det är fel, för det är helt enkelt inte möjlig. EU har inget hjärta. EU är en teknisk, byråkratisk samling som försöker inbilla européerna att den är besjälad både med idealism och nödvändighet.

Men EU har ingen själ, bara en mängd bokstäver. Den har en domstol, men ingen moral, den har juridik, men ingen legitimitet, och det är därför man inte kan träffa EU i hjärtat. Trots att EU's utrikeschef gav sig till att lipa inför rullande kameror efter angreppet, så om tårar är svaret - vad var då frågan?

Islamisterna har däremot träffat EU-komplexet i huvudet, på första våningen. Det är därför bara väntat att EU-toppen inte fattar ett skit och inte förstår att de själva har bäddat för att göda jorden för islamistisk terror, genom att försvaga dom yttre gränserna och införa den fria rörligheten för miljoner människor från hela världen. Så har människosmugglare och islamister enkelt kunna agera.

Bortsett från dom tragiska omständigheterna som växer med antalet skadade och döda måste man var helblind för att inte sesammanhanget. Vad man sett har nu Bryssel förvandlats till ett fort under belägring. 

Men EU har gjort absolut ingenting för att minimera förutsättningarna för islamistisk terror. EU har brutit ner dom inre gränserna och ersatt dom med en yttre gräns som är illusorisk, och som i framtiden ska bevakas av - turkarna.

/------/


Lise Smith · kommentar
Sæby-Och självförsvar fördöms, och vi manas till besinning.....vi har ju klarat av Rote Arme Fraktion och Brigade Rosso.
Lyssna: Det är STATENS uppgift att skydda sina medborgare. Och det ser vi ju att staten inte klarar. Det er DÄRFÖR det uppstår civilgarden. Och det kommer att komma fler, precis som det är solklart att fler kroppsdelar kommer att komma flygande i Europas storstäder.


Det finns nämligen en avgörande skillnad på röd terror och muslimsk terror: Det fanns en handfull av de förstnämnda och vi har över 20 miljoner muslimer i Europa. Varav en viss procent är extremistisk. Kanske 1-3%. Det blir alltså 200.000-600-000!!!! Varje år (och säkert oftare ) kommer några av dessa att svämma över av sitt hat mot oss och sprida fler kroppsdelar i Europa. Ingen underrättelse kan hålla ögonen på så många . 
Så STOPPA då den vanvettiga invasionen av ännu fler muslimer! Våra egna medborgares säkerhet MÅSTE vara viktigare. Jag VÄGRAR vända andra kinden till Jag vägrar acceptera muslimsk terror i Europa. 

Läs hela Jalvings krönika i Jyllandsposten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar