fredag 18 mars 2016

När vi alla dum-dumsvenskar bidrar till knark och pengatvätt i Malmö.


Moriska paviljongen, en anrik byggnad och en av Malmös främsta kultur- och nöjesinstitutioner är indraget i en stor knarkhärva. Heroin. Kokain. Och högar med miljoner i sedelbuntar.


  Den ideella föreningen Re:Orient har arrangerat kultur- och musikevenemang, debatter och konferenser.  Stället drivs med hjälp av årliga bidrag i mångmiljonklassen från stat, kommun, landsting och privata stiftelser. Bara Malmö stad har bidragit med över 18 miljoner kronor sedan 2011, hyressubventioner inräknade.

– Vi är själva chockade, säger vd:n Ozan Sunar. 

Eller hur.3 kommentarer:

 1. "Vi är själva chockade, säger vd:n Ozan Sunar....att vi åkte fast !!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påminner om min exman, krögaren, vi var på familjesemester i Italien, när vi checkade in så stod en svensktalande italiensk ägare där och flämtade till min exman:- Wuuuu, det är ju du! När jag jobbade för dig på Stallis så gav du mig sparken för att jag snodde. Och det lärde mig en läxa för livet! -"Att om man ska sno, så ska man se till att aldrig bli påkommen!!" Sen brast han ut i gapskratt.

   Radera
 2. Detta säger som så många liknande fall: Roffa åt dig allt du kan, fort som fan. Speciellt om du är svensk. Det är för oss olika förmåner kommer försvinna först. Med andra ord, gör er av med samvetet och roffa!

  El Presidente

  SvaraRadera