torsdag 3 mars 2016

Många äro de som känner sig manade,


att loska mest på Donald Trump. I svenska och amerikanska medier har vi formligen stoppats fulla med hårdvinklade anti-Trump-påhopp. 


Inget annat. Inte en enda positiv rapport. Inte ett välvilligt objektivt ord.


Är det bara jag som tycker att det är helweird att en så "komplett misslyckad hjärnlös grobian" hyllas av så många amerikanska väljare? 


Mitt Romney har fått max uppmärksamhet idag när han läste lusen av Donald Trump, kallade honom "en bluff" och "en bedragare" i ett blixtrande TVsänt tal. 

Men 2012 års republikanske val-loser fick inget stöd.


 Snarare framstår Romneys mediaraseri som en svekfull uppvisning och billig republikansk kampanj för att trolla med folkets uppfattning. Den här sortens svartmålning är bara vanhedrande och ger en skamlös bild av dagens USA. 

Romney, som själv gömmer sina pengar på Cayman Island, och är en good-for-nothing-företagsledare, dissade i talet  Trumps "urusla omdöme".  Eller hur. Han stödde Romney i förra valet.


Det har gått så långt med det vilda baktaleriet att ju mer motståndarna hatar, fräser, fabulerar och hotar - desto mer älskar folket Donald Trump. 


Fast i SVT får Romney och Trumpdissarna bara applåder.  

14 kommentarer:

 1. Nja det är samma toner i pånyttfödda vänstervridna Tyskland...Dagen i ända bara negativt om Trump,och bara positivt om den arabiska folkvandringen till Europa.

  SvaraRadera
 2. Istället för studielån, sålde jag dammsugare åt Electrolux. Fick lära mig att, tala aldrig illa om en konkurrent. Då väcks intresset, för den baktalade.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Samma stil finns här, eller hur?
  sz

  SvaraRadera
 5. Min kusin i USA röstar på H. Clinton som president för att hon är kvinna. I mina ögon en hagga men det kanske behövs en sådan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tvivlar på att Fru Clinton är räddningen för ett USA i fritt fall ! De gyllne tiderna är sedan länge förbi....

   Radera
 6. Är man inte stöpt i kommunistformen jagas du av de fega medlöparna.
  Bäste kandidat vinner!

  SvaraRadera
 7. Din kusin verkar vara en klarsynt och klartänkande kvinna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är hon säkert, men det beror förmodligen inte på att hon röstar på en presidentkandidat som ska styra megastaten bäst - för att hon är kvinna....

   Radera
  2. Oavsett vilken grund man har till sitt beslut så gör alla människor som inte stöder Trump världen en välgärning. Vem vill att IS skall få ta över Syrien, vem vill att människor som bott i USA under lång tid och arbetar skall slängas ut ur landat på grund av hudfärg eller religion.

   Radera
  3. Du har svalt hela propagandan!

   Radera
 8. Håller på Donald Trump!
  Han kan inte vara sämre än den som sitter där nu!

  SvaraRadera
 9. Anonym:
  Är det absurdsk STATS-TV eller Radio,som du fått dina kunskaper om USA,och Trump av ? Eller är det dina egna fantasier ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fått mina kunskaper genom att under de senaste ca 25 åren följa vad som har hänt/händer i USA dels genom amerikansk massmedia (TV/tidningar) och dels genom personer jag känner i USA.

   Radera