torsdag 3 mars 2016

Kommer Donald Tusk ut som rasist/nazist/fascist?EU-basen Donald Tusk riktar en tydlig vädjan till de som från och med idag tycks existera, dvs. miljontals hugade ekonomiska EUmigranter:


– "Oavsett var ni kommer ifrån: Kom inte till Europa. Tro inte på smugglarna. Riskera inte era liv och era pengar. Det är för ingenting." 


En vädjan. Ja, det kommer säkert att göra susen. 


Om EU-basen uppriktigt menar vad han säger skulle Europa kunna uppnå denna effekt till en liten kostnad, genom att stänga Greklands norra gränser, och göra det fullkomligt glasklart att ingen kommer längre än till Grekland.  Då kan Morgan Johansson som är mycket kritisk mot Tusks uttalande, berätta för honom att det svenska godhetsentouraget visserligen krävt ansvar och handling av övriga EU-länder i invasionskrisen, men inte så fel handling.


5 kommentarer:

 1. Jag hörde Morgans uttalande i SVT nu i kväll. Och vad säger man? Svårt hitta ord, det känns tungt, man blir mer och mer "desperat". Men det kanske ljusnar snart, för det han säger kan väl inte annat än att bidra till att fler vaknar?
  Mats

  SvaraRadera
 2. Ett tal som överraskade. Vart ska flyktingarna i Grekland ta vägen? Gränsvakter skjuter in tårgas och tv visar det värsta scenariot när några barn drabbas. Varför backar inte föräldrarna från stängslet? Blev säkert varnade innan dom sköt in gasen.

  SvaraRadera
 3. Der dumme Schweden förnekar sig icke!

  SvaraRadera
 4. Vad är det för fel med en gammal hederlig järnridå? Börja bygg för satan innan det är för sent.

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löfven säger " I mitt Sverige ska det inte byggas murar"
   Vi har redan murar i hans Sverige. Fängelserna är överfulla. Fylls på för varje dag. Nu ett nytt mord på ett asylboende.

   Radera