lördag 26 mars 2016

aftonbladets Lars Lindström ljuger så han tror sig själv.

Lars Lindström skriver ner sin hopsnickrade snilleblixt. När hela Sverige år 2016 tvingats inse att aftonbladet, DN, SVT, SR, och expressen haft en dunkelt obehaglig agenda om att dölja fakta, och att med extrempropaganda utmåla alla kritiker mot den sanslösa massinvandringen som rasister, då blir attack mot allt och alla en slags inbilskt självförsvar.
Krönikan är vulgärt fabulerad och skriker rasist åt alla svenskar som har annan åsikt än aftonbladet. För all världens offer för rasism som i rasism borde Lindström skämmas ögonen av sig. 

Image result for attack - best defense cartoonsLars Lindström, aftonbladet. - "Nej, det är inte kärleken till ditt land eller den blågula fanan som gör dig till rasist.

Det är när du mot människor med annan bakgrund eller hudfärg uttalar dig eller kommenterar så fördomsfullt och hatiskt att minsta barn begriper vad du står för."  

Så skriver Lindström som trampar runt i och sprider den bruna hundskiten och förtiger och döljer samtliga fakta om det nya våldsamma mångkulturella Sverige.

2 kommentarer:

 1. "Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra." (Forum för levande historia)

  Rasism är INTE att motsätta sig till att låta okända individer med oklar agenda snylta på vår gemensamma egendom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man talar till döva agenda-öron, Argus. Många påskkramar till dig!

   Radera