lördag 26 mars 2016

10 juli 2014.

Låt oss aldrig glömma vem.

Regeringen avslöjade sommaren 2014 att man efter förslag från två utredare, skulle tillsätta en ny nationell samordnare med uppdrag att arbeta förebyggande mot extremism och värna demokratin.

SVT:
Image result for Birgitta Ohlsson– Det här är det viktigaste beslutet jag har fattat som demokratiminister, sade statsrådet Birgitta Ohlsson (FP) på presskonferensen där tillsättningen av Mona Sahlin presenterades.

Sahlin ska enligt Ohlsson vara ”spindeln i nätet” mellan den regionala, kommunala nivån och staten i arbetet med att förebygga extremism.
– Det har varit en pusselbit som saknas. Och den pusselbiten är Mona, säger Ohlsson.”En oerhört respekterad kraft”

– Mona Sahlin är en oerhört respekterad kraft i att bekämpa extremismen oavsett art, så jag är jättestolt över att hon svarade ja.

6 kommentarer:

 1. Lyckligt ett land som har sådana ledare och föregångskvinnor...
  Men synd om de ursprungliga innevånarna i detta land.

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Men vi islamofober då? När får vi vår telefon att ringa till så vi kan komma ur vår beklagansvärda situation?

  Någon att tala ut med som kan förklara att 56 av 56 muslimska länder inte alls är dysfunktionella.

  Vi behöver hjälp!

  SvaraRadera
 3. Moona Sahlin måste vara en av de mest överskattade politikerna i svensk historia. Hennes oerhörda inkompetens överträffas inte ens av puckot som tillsatte henne på nuvarande, meningslösa, post.

  El Presidente

  SvaraRadera
 4. Vi har ju ring P1!Dit kan man ringa och bli utskälld och kränkt!Där sitter det dumkloka journalister och har svar på alla frågor.
  Jodåååååå!!!Jasssåå!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det roligaste med Ring P1 är de som kuppar sig fram. De säger att de vill prata om distribution av pappkartonger eller nått annat meningslöst men släpper i stället en laddning med obekväma fakta om vårt välvilliga samhälle. He he!

   El Presidente

   Radera
 5. Just så El Presidente man får roa sig så gott de går.

  SvaraRadera