fredag 25 mars 2016

Kanske inte behövs så många boenden för turister.


Bara ett par månader före sommarsäsongen saknar turistnäringen viktiga besked om hur sommarturismen kommer att påverkas av det allsmäktigt mäktiga Migrationsverkets stora omvandlingar av turistanläggningar till asylboenden.

Varken Migrationsverket, Visit Sweden eller hotell- och restaurangnäringens egen branschorganisation Visita ger information om bortfallet av tidigare turistanläggningar.
– I vissa kommuner blir det inga hotellbäddar alls, så självklart påverkas turismen, säger Lena Larsson, vd vid Småland Turism.

Så här ser Bryssel ut just nu. Kanske turismen väljer trots allt andra resmål än Europa.

4 kommentarer:

 1. "Alla muslimer är inte terrorister" yttrade en "blåögd" bekant till mig idag...nä det är sant svarade jag, men det behövs bara 7-8 muslimska terrorister för att lamslå ett land som Belgien...!!
  Stefan H

  SvaraRadera
 2. Inte det gamla slagfältet, Stefan H!
  Här handlas det och tankas och turistas det friskt.
  Men det är ju 20 sekunder ( Black Bird...) syd Zawentem...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Muslimska terrorister är väldigt aktiva. Idag var det en självmordsbombare som dödade minst 29 personer under en fotbollsmatch i Irak. Det går väl inte en dag utan ett attentat av en muslimsk terroristgrupp nånstans i världen. Där finns ju bl a Boko Haram (som bytt namn till ISWAR).

  SvaraRadera
 4. Det blev lite fel i mitt förra inlägg. Det ska vara ISWAP och inte ISWAR.

  SvaraRadera