fredag 25 mars 2016

Jakten på islamkritiker är ett allvarligt hot mot allas vår yttrandefrihet.


'Jag konfronterade en muslim'- tweet- misstänkt åtalas för rashatsbrott. Det är Matthew Doyle, 46, från South Croydon, som ska inställa sig i Camberwell Green Magistrates' domstol.Han fängslades i fredags för att ha "publicerat eller spritt material som hotar, förolämpar eller har för avsikt att bygga upp rashat."

Bra där, poliser! Uppenbart att ni har ett case - gå hem och knäck en flaska skumpa, medan medborgarna går under av ligistväldet och islamist-terrorn.


5 kommentarer:

 1. Undrar om olika säkerhetstjänster läser din blogg, inklusive kommentarerna, att EXPO och olika journalister gör det är jag övertygad om...jag ska lite diskret prata med mina kontakter inom SÄPO och MUST...vi kanske en vacker dag sitter anhållna både du och alla som kommenterar här....vilket "lurvigt" gäng det blir att handskas med för polisen...hujedamej...!!!
  Stefan H

  SvaraRadera
 2. Tror inte dylika vill ta´i mig med tång!
  Dessutom torde inte ens din broder ha utbildning för det...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min tvillingbror skulle söva ner dig i djup narkos.
   Stefan H

   Radera
  2. Fast det skulle bli väldigt tyst här.

   Radera
 3. När statsmakten bestämt sig för att krossa någon...då gör den det. Utan betänkligheter, utan nåd samt på vilken grund den än önskar.
  Det finns inte en endaste möjlighet att klara sig, varken i vårt Sverige eller någon annanstans, yttrandefrihet eller ej.

  SvaraRadera