lördag 27 februari 2016

SVT tårtar svenska folket som lördagsunderhållning. FörnedringsTV - det är allvarligt.
- "Synen på svenskhet... man borde ändra fokuset på vad som är svenskt eller inte. Vi är alla människor som lever på samma planet.


Jag tror inte folk förstår vilket statement det är för oss som känt oss utanför. Det är väldigt mäktigt", säger Gina Dirawi. Gina Dirawi berättar att man ändrat texten till nationalsången i kvällens melodiprogram. I stället för att sjunga "Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden", sjunger barnkören "jag vill leva jag vill dö på jorden". Jag blir så stolt. Det är ett så viktigt nummer, säger Gina Dirawi.


För Sarah Dawn Finer kom tårarna under repet. – Det blev tårar på repet. Och vår produktion stod i tårar när vi kom ned i dag. Det är jättegulligt.
Judehatar-Gina Dirawi - SVTs upplyfta mångfaldsdiva lever dyrt och högt på sitt "utanförskap"....... Hon som varit julvärd, är och har varit en institution i melodifestivalen, plus hostar sina egna och SVTs propagandashower, vill fortsätta att påstå att hon talar för alla sorgligt drabbade människoöden i mångkultursutanförskapet.
Araber - vad är det för fel på dem, har de alla fötts med ett livskomplex och storhetsvansinne? Inte nånsin under tidens gång har chilenare, argentinare, polacker, jugoslaver, italienare, finländare, och alla andra varmt välkomna invandrare kommit på den bisarra tanken att sno värdlandets identitet och nationalsång.

Det fanns en tid före arabiseringen när vi alla visste vad svenskhet var. Vi älskade det, våra invandrade älskade det och världen runt omkring älskade det.


Det Gina Dirawi och SVT gör med sin arabiska föreställning ikväll är inget annat än ett befästande av sig själv som övermakt, ett förtryckarfolk vart de än kommer. Då vill jag sannerligen gråta, det gör så ont. Men det är inte det minsta "gulligt" det kan jag lova er.SVENSKAR: Stäng av TVn, res er från sofforna, dom kör inte över oss med tanks, dom tar Sverige ifrån oss som "lördagsunderhållning". STÅ UPP. KÄMPA.

10 kommentarer:

 1. Hon säger att vi alla är människor som bor på
  samma planet.
  Hon är en förbannad lögnare med tanke på hennes
  uttalanden om judar.

  SvaraRadera
 2. TV skrotad samt körd till återvinning tillsammans med licensen. Vill inte se eller höra skräpet.

  SvaraRadera
 3. Det var längesedan Melodifestivalen var underhållande. Jag har inte sett skiten på många år....kommer inte göra i framtiden heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 4. Detta är en viktig del i den förrädiska men framgångsrika islamiska strategin: taqiyya. Halv- och hellögner, varvat med manipulationer av folks sunda förnuft tills värdfolket blivit så förvirrat att de varken vet ut eller in längre. Bojkotta fanskapet, jag tänker i varje fall stänga av tv:n. Ev säga upp tv-licensen. Korankramarna får ha sitt lilla roliga i fred.

  SvaraRadera
 5. PK maffian på SVT Sveriges skräp television älskar att koka ihop Melodifestivalen till en riktig dynga.Kossan Dirawi utnyttjar situationen till fullo.
  Säg upp licensen och börja leva ett bättre liv utan åsiktsförtryckarnas dekadens.

  SvaraRadera
 6. Se och höra illegalister sprida sitt hat, sin propaganda, sitt verklighetsfrånvarande skitsnack och det på statlig television!

  Snälla Sverige, svenskar, vad Ni än gör, för era barns framtid: Vakna upp!
  Vi har ett land att taga tillbaka samt därefter försvara.
  Nu!

  SvaraRadera
 7. På SVT rullar propagandan och självhatet på - dock utan mig som tittare...
  Men jag ska minnas det där citatet från Gina och spara det tills nästa gång hon klagar över att folk inte betraktar henne som "svensk".
  Om inte ens hon själv betraktar sig som svensk så ska hon knappast bli förvånad över att andra inte gör det.

  Jag är faktiskt mer än trött på dessa invandrare som i ena sekunden gnäller över att dom inte blir behandlade som svenskar och säger saker i stil med "jag är minst lika svensk som alla andra"- för att i nästa sekund indirekt säga "jag är minsann lite mer exotisk och annorlunda än dom trista svenskarna för jag har minsann palestinsk bakgrund".
  Antingen är man svensk eller också är man det inte.
  Man kan inte välja och vraka utifrån vilken situation man befinner sig i och bara plocka russinen ur kakan.
  Är man svensk ska man inte önska sig "hemspråksundervisning" på swahili och man ska inte kräva skattestöd till "afrosvenskarnas riksförbund"- för var det inte så att de där "afrosvenskarna" var minst lika svenska som alla andra och att man inte skulle behandla dom som "invandrare" , och ska man följa deras önskemål så behövs det knappast något riksförbund för "afrosvenskar" eftersom dom ju inte är afrosvenskar utan svenskar.
  Det är ibland lite svårt att hänga med i SVTs PK-propaganda.

  Och nu ser jag fram emot den dagen då SVT gör om Somalias nationalsång.

  /
  Weasel

  SvaraRadera
 8. PK maffian gillar att provocera svenskarna! Provocera samhällsförstörarne det är de för fega till.Då kan halsen ryka!
  De styrande röda håller på som bäst att förstöra landet!
  Gullandet med Gina och hennes anhang tar nog slut vad det lider.Ginas storhetsvansinne växer för varje dag.Foten hade suttit fint i baken på henne!

  SvaraRadera
 9. Så bra att vi hos oss har en knapp så vi kunde stänga av. Tittar aldrig när "lilla judehataren" är på TV. Ser hellre utländska kanaler de är betydligt mer objektiva.

  SvaraRadera