onsdag 24 februari 2016

Ny islamiseringsminister idag.

        

LT börjar med nyheter på arabiska.

Med start i morgon kommer Länstidningen Södertälje göra korta nyhetssammanfattningar på arabiska.

– Bakgrunden bygger på demografin i Södertälje samt att det kommit många nyanlända den senaste tiden som ännu inte lärt sig ser svenska.


Det här är ett experiment som vi testar och för att nå ut till fler Södertäljebor samtidigt som vi ser det som ett viktigt integrationsinitiativ, säger Fredrik Gustavell, digital nyhetschef på LT

8 kommentarer:

 1. EU har stohetsvansinne,vill styra å ställa i hela världen.Förstöra fungerande länder å göra det svårt för människorna som försöker göra rätt för sig.Våld mord och förstörelse uppmuntras.
  Fan ta EU!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säger desamma "Fan ta EU" och straffa alla landsförrädare. Arabiseringen pågår för fullt och tafatta politiker och fegmedia har krossat Sverige.

   Radera
 2. Nu, inför det annalkande inbördeskriget i Sverige, är det extra viktigt att klargöra vilka som är mest drivande i det experimentella projektet masskultur (Sveriges transformering till en extremistisk lydstat, det schizofrena "feministiska" kalifatet under mellanöstern och den gradvisa avsvenskningen).
  Både LT:s inkvoterade Elias Zazi och ovan nämnda Gustavell överskuggas i beslutsordningen av LT:s chefredaktör Anna Liljehag.
  "Lyckligtvis har vi medarbetare med den språkkompetens och digitala kompetens som behövs för att göra den här satsningen, säger LT:s chefredaktör Anna Liljehag".
  Damen vill inte skylta offentligt med foto direkt under Google bilder, men gömde sig på en Rotarysida,
  ...börjar PK äntligen skämmas, eftersom de gömmer sig?
  http://www.rotary.se/sodertalje/about-us/news-article-view?mode=a&id=2198

  Instämmer med det länkade reportagets titel: "Papperstidningens framtid ?",
  …men kanske borde Länstidningen i Slöddertälje även börja bekymra sig för den digitala nätbilagans framtid?
  Alla jag känner har sagt upp sina prenumerationer på LT, hur länge ska presstödet räcka?
  Kanske Saudiarabien i framtiden blir tvingade att hålla även hatpressen under armarna med bistånd (förutom moskebyggena = terroristcentralerna), för att lära den utrotningshotade Svenska folkspillran det blivande majoritetsspråket arabiska och även underblåsa och importera mellanösterns talrika konflikter till Sveriges redan farligaste stadsdelar: Ronna, Geneta, Lina, Hovsjö, Fornhöjden, alla belägna i det inrättade reservatet slöddertälje?
  http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.3523540-stadsdel-i-sodertalje-en-av-landets-farligaste

  Viken ansvarsfull, heltidsarbetande Svensk vill frivilligt gräva sin egen grav genom att stödja dylik hatmedia, INTE JAG!

  Bye, bye LT!

  SvaraRadera
 3. LT borde skrivas på arabiska enbart. Presstöd blir det i allafall

  SvaraRadera
 4. Ja,det låter väl bra då finns det väl större anledning för de arabisktalande att INTE lära sig läsa och tala svenska!

  SvaraRadera
 5. Carina:
  Vad som inte är,kan varda....
  Läste just att nu även Östermalm skall berikas...
  Inga större protester lär utbryta,då dess invånare till stor del består av Beatas,och f.d. Fredriks väljarskaror !
  Vet inte hur det förhåller sig i Djursholm m. fl. platser i norra delen.Tror dock inte att det bor större antal av kommunister,och andra vänstergrupper i de kåkarna...(vid Näsby Park)

  SvaraRadera
 6. E de därför som kommunistledaren dragit från Östermalm?Han har naturligtvis varit med om att planera en invällingsstyrka i finkvarteren!
  Någon som vet vart han flytt!?Tensta eller Rinkeby!?

  SvaraRadera