måndag 1 februari 2016

‪#‎InteErKvinna är hashtaggen för en märklig samling ruggugglor.‬


View image on Twitter

Dom här arga kvinnorna påminner om hucklekvartettens Schyman och Romson som gick i bräschen för mäns rätt att förtrycka kvinnor i niqab. Dom här rabiata kvinnsen ser sin chans att få sina fifteen minutes of antirasistfame.


Men speciellt välmöblerade är dom inte, och då menar jag i kolan, så jag ber er att undvika kommentarer om deras utseenden. Jag har själv kallat dem ruggugglor, men det är inte avsett som nedvärdering av deras yttre, snarare av deras framtoning som kan skrämma slag på vem som helst.


Dessa kvinnor är plågsamt pinsamma, och dom är #Inteminakvinnor.


För mina kvinnor sitter inte och vänsterhänger på genusklubbar och dricker lådvin år efter år efter år, när våra barn tafsas på och våldtas på hemvägen, skolor, badhus, biografer och konserter i en ständig eskalering av begränsad kvinnofrid. För att plötsligt 2016 få luft i strupen när ett hundratal självutnämnda sheriffer/ huliganer en kväll fått nog av komplett brist på polis- och rättssäkerhet.

Josefine Larsson:

-"Den rasistiska lynchmobben som drog fram i Stockholm i fredags (29/1), och diverse andra rasistiska och fascistiska grupperingar säger sig föra en kamp för att skydda vita/"svenska" kvinnor. Men de talar inte för oss. Jag kommer aldrig nånsin tillhöra er. Jag ägs inte av någon, och definitivt inte av rasister och nazister.
‪#‎InteErKvinna‬

(Kopiera den här texten och lägg upp en bild av dig själv och sprid i dina nätverk. #inteerkvinna Gör gärna bilden offentlig så den blir sökbar.)"


22 kommentarer:

 1. I Expressen skriver dom bl a "Reaktion mot den sexism som finns inbyggs i den extrema vitheten där alla kvinnor reduceras till vita mäns ägodelar". Undrar vem som äger dom? Undrar om dom tänker på sexövergreppen som förekom på nyårsafton, sexövergreppen på badhusen runt om i landet, oskuldskontrollerna, barnäktenskapen, hedersvåldet. Var var dom när Carola och hennes son mördades, när Alexandra mördades.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min våldtäktsman var en vit, svensk, manlig nationalist. Vart ligger problemet, säger du?

   Radera
 2. "Inte er kvinna"

  Nej, gudskelov! Och jag tror att jag talar för majoriteten av svenska män.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hycklande bunch of brainwashed lefties. Mycket extremistord har dom lärt sig.

   Radera
  2. Undrar om det var samma typ av kvinnor som det tre flygvärdinnorna på Delta Airlines i USA som började slåss i planet, det delades ut både vänster och höger uppercuts.
   Kaptenen fick nödlanda i Salt Lake City för att byta ut kabinpersonalen....hujedamej!!
   Stefan H

   Radera
  3. Förmodligen slogs jäntorna om piloterna.
   Om ej blevo väl dessa syrak för att ej vara uppskattade...
   Jungman Jansson

   Radera
 3. Det blonda eländet på bilden tillhör dem som har absolut lägst ranking bland muslimer och afrikaner. Är människan från vettet eller är hon månne självplågare.

  Den aningslöshet som unga tjejer uppvisar är beklämmande. Det är dem som har mest att förlora på att fylla landet med muslimer.

  Inte jag som man!

  SvaraRadera
 4. Förstår deras synpunkt på att de inte är vita mäns ägodelar. MEN inser dom att de inbjuder till tanken att de är andra mäns ägodelar?
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart underförstått.Maggan. Kvinnors största svikare.

   Radera
  2. Då kanske det är mäns beteende som behöver ses över. Att säga att kvinnor "bjuder in" män (oavsett etnicitet och kultur) är problematiskt. Skyller du på offret i fall där någon blivit rånad eller mördad också, eller är det bara kvinnor som du tycker ska skylla sig själva?

   Radera
 5. Undrar vad de har för syfte.
  Nog måste de märka att Sverige är på väg efter det sluttande planet med accelererande takt(löshet...)
  De kan omöjligt vara så aningslösa!?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 6. Carina och ni kvinnor som nu besöker denna blogg:

  Svara nu helt ärligt på följande, jag ställer frågan endast en gång; Är den här gruppen på bilden representativ för svenska kvinnor överlag eller för ett väsentligt mindre antal av er?

  Det är avgörande för hur man överhuvudtaget ska förhålla sig till det som nu sker i Sverige.
  Jag menar, om vi svenska män nu inte duger/är så avskydda, då har jag inga problem med att inte bry mig om kvinnan på tåget blir antastad eller om gymnasietjejerna ute på stan blir det.


  Frågan är inte provokativ, den är endast rak och ärlig.
  Hur ser ni på svenska män, egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du behandlat någon kvinna illa? Har du misshandlat någon kvinna? Våldtagit? Mördat? Behandlat kvinnor som lägre stående? Om inte så vet jag inte varför du tar åt dig av att kvinnor talar ut mot sexismen och hatet. Det du säger är dock bekymrande. Du anser alltså att en kvinnas liv endast har värde om hon är snäll mot dig? Det är en ganska vriden kvinnosyn redan där. Du bör inte behandla kvinnor med respekt för att dom är snälla mot dig; du bör behandla kvinnor med respekt för att det är det rätta att göra.

   Radera
 7. Äkta nordiska män är de bästa på Jorden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smickrande, om du nu har samplat tillräckligt antal av jordens män för att göra en jämförelse..
   Själv är jag ju - givetvis - inte intresserad av karlar.
   Men nog tycker jag de kvinnor som har varit nog bussiga att arbeta tillsammans med mig på intet sätt har varit blåsta.

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Vem är en äkta nordisk man då och vad är ditt belägg för att dom är bäst på jorden? Mänskligheten började inte i Skandinavien så vi kommer alla ursprungligen från varmare breddgrader.

   Radera
 8. Anonym, nej denna grupp representerar inte kloka kvinnor i Sverige. Dom är unga och naiva och har inget som helst begrepp om vad som händer i Sverige. Reinfeldts hat mot SD fick ödesdigra konsekvenser. Hjärntvätten har fått pågå åtta år av en oduglig man som spred hatet till alla utan egna åsikter. Håller med Gotinna att nordiska män
  är dom bästa på jorden. Det är mitt svar till dig Anonym. Som svensk kvinna bevakar jag varje steg jag tar ute på stan och undviker mörkret. Livet har blivit begränsat och vi är många, många kvinnor som är urförbannade på svenska handlingsförlamade politiker i sjuangänget.

  SvaraRadera
 9. Det bästa dessa kan göra är att luta en spegel mot lådvinet samt prata med sig själva. Går inte det. Sök hjälp.

  SvaraRadera
 10. Alla fördömer händelsen i fredags då ett antal maskerade "män" (kan ju ha varit kvinnor med också, jämlikheten måste upprätthållas), men ingen fördömer det som hände vid Odenplans T-station, där ett tiotal maskerade invandrare gav sig på både resande och personal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte ens hört talas om vad som hände vid Odenplans T-station.
   Anarki och krig råder nu mellan vanliga svenskar och fanatiska religionsutövare.
   Detta är bara början, värre kommer det att bli.

   Radera
 11. Var är dessa kvinnor när övergreppen sker? Varför är de inte där med plakaten: REFUGEES TAKE ME PLEASE!
  Jag bara undrar..

  SvaraRadera
 12. Hur kommer det sig att kvinnor förtjänar skällsord för att dom inte stöttar rasister? Vill du att någon annan ska föra din talan åt dig och säga saker i ditt namn som du inte håller med om? Folk kan påstå sig vilja "skydda" "sina" kvinnor, men så fort en kvinna säger emot dem så haglar det våldtäktshot över henne. Det finns heller inga statistiska bevis för att antalet våldtäkter har ökat i takt med att flyktingar och invandringen har ökat. Det spelar alltså ingen roll vilken bakgrund, etnicitet, språk eller kultur någon kommer ifrån; det finns våldtäktsmän i alla grupper. Vilket gör det helt självklart för kvinnor att tala ut emot främlingsfientlighet när dom används som någon slags helig Maria. Din kritik (dina glåpord) mot #inteerkvinna saknar verklighetsförankring.

  SvaraRadera