måndag 1 februari 2016

Det här rör inte Ygeman eller Sahlin ens i ryggen.

-"Pray to Allah or die". Det skrämmande dödshotet mötte alla 12-åriga elever i femte och sjätte klass i dag på morgonen i Hovmantorp, skriver Smålandsposten.Huvudsaken är att ingen ger sig på de islamistiska hatklottrarna för då blir det politiskt och medialt ramaskri och landssorg i Sverige.7 kommentarer:

 1. Klotter verkar vara rasistiskt. Därmed får klotter som detta passera och klotter som motsäger det blir kallat rasistiskt.
  Är nu väldigt trött på hela min omvärld. Känner en enorm frustration och ser ingen ljusning. Mest ledsen är jag för mina barnbarn, jag klarar mig nog. Kanske svälter jag ihjäl, fick just reda på min pension, och den överlever man ingen längre tid på.
  Meddelande till er yrkesverksamma: Se till att er tjänstepension får er att kunna leva.
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag delar din stora förtvivlan i allt. Läs Alice Teodorescu, GP som skriver om vilken ständig stress vi tvingas leva under sen mångkulturen.

   Radera
  2. Hon är bra Alice T. En modig tjej som man gärna vill lyssna på. Gudrun Schyman och hennes gelikar kan slänga sig i väggen. Härligt med nya friska tag. Gaggiga kvinnor kan gå hem och ta sig några glas. Där gör dom den minsta skadan.

   Radera
 2. Religionshjärntvättade ungar kan det inte bli något av. Att se sina föräldrar knäböjande 5ggr per dag ger avkommor som inte är av denna världen. Vår värld alltså.
  Undrar när knäböjarna jobbar? Oförskämt att komma till ett kristet välfärdsland och ta för sig. Är så innerligt trött på dessa män som inte kan föra sig.Gapiga och skrikiga på gatorna och i livsmedels affärerna. Avkommorna springer omkring och lever rövare och tar för sig och äter allt som går. Plockar frukten och ingen bryr sig.Inte ens personalen vågar säga till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kör enligt regeln:Är ni så jävla dumma att ni släpper in oss så får ni skylla er själva!

   Dessutom har flertalet ett nedärvt förakt för det mesta som vi i väst står för, och så är vi tillbaka på regeln igen..

   Radera
  2. Klottra på Rosenbad.

   Radera
  3. Vi är väldigt lätta att erövra. Vi bara går undan och skäms.
   Ja, det vore nåt - klotter på Rosenbad!"Lev efter våra lagar - eller dö!"

   Radera