tisdag 16 februari 2016

I Sverige är polis som gör sitt jobb dumma poliser.
Sverige är chockade över rasistDanmark igen; De sårbara små ensamkommande barnen darrar på underläppen när de berättar att dansk polis tillfälligt beslagtar deras mobiler vid ankomsten.

Polisen bekräftar att de tar mobilerna i förvaring, det har polismyndigheten rätt till när "det antas vara av betydelse för att fastslå någons identitet". Paragrafen används bara när det inte finns andra sätt att fastslå asylsökarens identitet på.

»Om du kommer till landet och säger att du är från Syrien, men inte har annat bevis än ditt blanka ansikte, så är mobiltelefonen det bästa sättet att konstatera om någon talar sanning eller ljuger, dvs om "barnet" visar sig vara från t.ex Ghana«. 

I Sverige kan dom blåsa vem som helst, eftersom vi inte får lov att tro att nån skulle kunna tänkas lura oss. Det skulle vara så kränkande att tro det.

Kontakt. De uledsagede flygtningebøn bruger mobiltelefonerne til at holde kontakt med familie og venner i hjemlandet og på flugt. - Foto: Peter Hove Olesen

2 kommentarer:

 1. "Män"niskor flyr från krig och elände till fred och frihet i Europa.
  De flyende männen lämnar barn och kvinnor att försvara sina länder!?
  För mig går inte ekvationen ihop.

  SvaraRadera
 2. Landets befolkning har blivit grundlurade. Alla ensamkommande med sina dyra smartphones och märkeskläder är ju rena lyxturisterna.
  Våldtäkterna kommer att eskalera till oanade höjder för dessa killar är inga gentlemän om någon nu trodde det. Helt utan problem kan det ljugas för otrogna och sen skrattas det åt oss naiva dumsvenskar. Sverige har blivit ett otrevligt, otryggt land. Moderaternas kovändning ger jag inte mycket för.

  SvaraRadera