lördag 30 januari 2016

Ynkedom och vidrigt ohederligt när Ygeman/Expo och TV4a utmålar vanliga svenska demokratikämpar som våldsamma vit-makt-nazister.


Roger Salle Sahlström, FB: "en majoritet av de som besöker Folkets demonstration på Norrmalmstorg idag är vanliga män och kvinnor. Enligt media raserar nu dessa människor stan.

Detta är en majoritet av besökarna. Laglydiga, trevliga och sympatiska människor. Nu gör medierna allt för att utmåla dessa människor som högerextremister. Pinsamt."

Förra gången var jag själv där, jag mötte min sympatiske granne där, samt en hel massa superraka ärliga medmänniskor, med ett gemensamt - en skräck för politikerna, lydmedia och polismyndigheten som stövlar  in och kväver demokratin.


Ygeman skickas som vanligt fram som the good cop, för att förtala sina tidigare trogna väljare i demonstrationen. 


- ’Rasistiska grupper sprider hat och hot’Min fråga till socialdemokratarnas mähä och förste springpojke; Var fanns du med ditt kvalificerade skitsnack när våldet och kriminaliteten tog över, när gäng och gatubarn tog över Stockholm så ingen vågar gå ut - inte ens poliser - eller ens vistas på Centralen.

Påstår du att du varit blind och döv tills idag när dina egna går ut och äntligen visar att de fått nog?´ Vad lånar du ut dig till?

10 kommentarer:

 1. Det gäller att se till att mordet i Mölndal tystas ner. Att koden 291 försvinner från löpsedlarna. Att se till att SD är orsaken till all ondska, värre än IS, värre än Boko Haram. Ygeman tror att vi är dumma, att vi inte lägger märke till all förljugenhet. Expo ligger inte på latsidan, har nog hämtat inspiration från Stasi.

  SvaraRadera
 2. AV bilden att döma, hög medelålder på dessa "huliganer"? 50+?

  SvaraRadera
 3. Ygeman säger det som förväntas. Jag tvivlar på att han själv var närvarande.

  SvaraRadera
 4. Oliktänkande får inte existera i en .....just det, diktatur. Blir allt mer övertygad om att detta kommer att sluta illa, riktigt illa.

  SvaraRadera
 5. Tänk att utländsk media med häpnad noterar att deras texter blockerats i Sverige...... Ska vi bara acceptera detta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Den är ej värd en handslag av en vän som inte tio önskar att se stenad..."
   Utländska pressen och "vi" får väl glädja oss åt Heidenstams ord.
   Som en liten tröst.

   Jungman Jansson

   Radera
 6. Underbara människor som ställer upp för sanningen och rättvisan!

  SvaraRadera
 7. Men det ar ju inte vad han sa om demonstrationen. Det ar vad han sa om huliganerna som slog ned folk i Fredags. Det ar media som har lagt ihop det for att svarta ned demonstrationen annu mer.
  De anvander hans uttalande for deras eget syfte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ygeman borde be om en offentlig rättelse i hela denna agendapolitiska soppa under helgen.

   Radera
 8. Ygeman sågar ej av pinnen han sitter på

  SvaraRadera