lördag 30 januari 2016

TV4 och expressen ägnar all sin kraft åt att stoppa det fria ordet.
Den tappre, kloke, genuint gode och framtidsvisionäre Stefan Torsell står på Norrmalmstorg idag, och talar i Folkets Demonstration om att klyftan mellan de som har och de som inte har, aldrig har varit större i vårt land.

Detta är dagens smärtsamma sanning för alla att ta till sig av.

Torsell och de andra talarna har goda intentioner, de vill bort från det anarkistiska våldsparadis som reinfeldts och löfvéns kaossamhälle skapat.


Men detta vinklas snabbare än ljuset av TV4 och de andra lydmedierna till en "främlingsfientlig demonstration". Och hela vänsterns åsiktsarmé "Allt  åt alla" - dom kallar sig faktiskt så -  reser sig där på Norrmalmstorg och marscherar som vanligt med hot och skrik för att mera handfast stoppa alla andras åsikter.


Hur ska någon, någonsin kunna hålla ett öppet fredligt möte i Sverige som är emot nuvarande regerings vansinnespolitik? När allt som inte är etablerad svensk statspolitik slås ner, förljugs och förtigs per automatik av journalisterna.Folkets demonstration önskar nyval och en regering som värnar om landet och landets medborgare. Högst rimligt.

Men detta vill TV 4 och de andra lydmedierna under inga omständigheter att svenska folket ska få veta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar