söndag 3 januari 2016

Shamedieten.Hört talas om den? 

Hörde på radio i förmiddags, så jag kan berätta hur enkelt det är att följa Shamedieten. Man behöver inte göra nånting själv, inga speciella böcker, inte springa på viktväktarkontroller, inte löpa mil efter mil, inte svälta två dar i veckan, inte leva på kokt ägg, inget massintag av majonnäs och feta ostar, inte räkna kalorier poäng och utesluta kolhydrater, och inte betala många dyra pengar. 

Detta är väldigt enkelt och helt gratis!
Se till att du börjar till exempel på en måndag. Innan dess måste du ha instruerat alla du känner. Hela familjen, alla vänner och arbetskamrater måste visa prov på evig alertness. De måste vara 100 % lojala, på sin vakt 24/4 och finnas precis överallt, helst i närheten av kylskåp. 

Så fort du närmar dig mat, nyper någon samarbetspartner ett grabbatag om dina lovehandles runt midjan, och väser : -"SHAME" i örat på dig, varpå du snabbt och omedelbart drar svansen mellan benen och genast återgår till arbetet.

Du lovas viktminskning på 12 - 15 kg på ett år!

PS, glömde - viktigt - för lyckligt resultat för alla inblandade - göm undan alla pistoler, yxor, skruvmejslar hammare och vassa föremål på säkert ställe.

2 kommentarer:

 1. Skulle tydligen ej använt Revaxör härom dagen.
  Nu hör jag ju igen.
  Borde haft poolen igång.
  Ända motion jag gillar.
  Så har vi ju 100 SM i familjen...
  Men genom ingifte.

  Jungman jansson

  SvaraRadera