onsdag 6 januari 2016

Propaganda- och extremvänstern vill såklart byta fokus på Kölnövergreppen.

Aftonbladets Aagård om sexövergreppen i Köln: "Extremhögerns viktigaste propagandaverktyg" nyheter idag


Robert Starman:-"Nej Martin Aagård. Att Sharia-indoktrineringen alltmer sprider sitt gift innebär inte per automatik att vita män slutat våldta. Alla normalbegåvade och intellektuellt hederliga fattar detta.

Den enda konstant som finns i denna soppa är att du är lika jävla dum i huvudet som vanligt. Möjligen står ditt postmoderna relativiserande ännu mer i kontrast till verkligheten.I så fall har du blivit sämre! Dina degenerativa tankemönster kompletterar de som följer i det misogyna och sharia-marinerade kvinnoföraktets fotspår och gör det till ett två-frontskrig för den vanliga och oroliga människan vars liv och arbete inte går ut på att skapa en verklighet utan förhålla sig till den som redan finns.

Det har aldrig varit mer läge för en konsekvensneutral debatt med full genomlysning och klarspråk. Du pissar på alla kvinnor, du pissar på alla intellektuellt hederliga och jämställdhetsbejakande män. Du pissar på ett modernt, jämlikt, jämställt,sekulärt och upplyst samhälle! Rött kort Martin Aagård!Vänligen avlägsna dig från planen!!" 


Robert Starman tack för din heliga vrede. Har just ögnat igenom utländsk press om Kölns och hela Europas vånda, det vrider sig och krampar i magen av maktlöshet.

Aagård är bara ute efter att dumkorrekta undanflykter ska ta över debatten. Du gav honom vad han förtjänar.


13 kommentarer:

 1. http://www.friatider.se/aftonbladets-aagard-jag-njot-av-pissa-i-haret-pa-yngre-elever
  Om inte länken fungerar,sök på google.
  Martin AAgård pissar
  Han har stor vana av att pissa på folk,i ordets
  verkliga betydelse.

  SvaraRadera
 2. Det som skedde i Köln var förskräckligt i all sin omfattning...Det man kan se som något positivt är, att de godhjärtade katolska välkomstkramarna,i västra och södra delarna av Tyskland,fick se vad verkligheten inom arabisk/afrikansk kultur innebär ! För mig som PEGIDA-anhängare något av en
  "genugtum" !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa människor tycks vara så funtade att de inte är rädda för att visa upp sina vämjeliga ansikten.

   Radera
 3. Detta vämjeliga beteende arabvärldens befolkning visar,prisas av vänsterregimer i väst.Inte minst av Sveriges odugliga vänsterregering.
  Var finns alla goda feminister nu?Hur ser dessa i vanliga fall gaphalsar på övergreppen?
  Fram med järnrören kvinnor å slå så hårt ni kan!

  SvaraRadera
 4. Aagård är gift med en sverigehatande muslim, vad annars?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deras kultur är häpnadsväckande ömtåad! Hade tusen kristna män betett sig som dessa förtryckare hade jag inte haft några problem med att fördöma. Självklart inte suttit och sagt att miderata kristna bär sig inte åt så. Det fattar väl alla!!!!

   Radera
 5. Alla dvs verkligen alla avskydde islam långt in på 90talet men,
  Sedan hände ngt,
  Gissa vad!
  Och sedan 5 6 år så är det högsta mode att i alla sammanhang säga ngt positivt eller relativiserande om denna avgrundsideologi.
  Varför?
  Jo pkmaffian inom media och politik började upptäckta SD och dess islam kritik. Ni vet säger Jimmie Åkesson att det regnar så säger pkmaffian att det är fel. Möjligtvis har han rätt men från fel utgångspunkt ..

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 6. Dåren är anställd på aftonbladet.

  SvaraRadera
 7. Fy, detta klyver vårt land och hela Europa om vansinnet fortsätter.
  Klyver oss i två delar mellan oss som ser/förstår och de som inte vill veta/förstå.
  Dessutom kommer nog snart några länder snacka om förvar och repatriering av de som uppenbarligen inte har goda avsikter.
  Då kommer svenska medier och politiker fördöma européerna sedan ett halvår senare försöka göra något liknande men med så mycket undantag att 99% inte kommer kunna repatrieras.
  Kommer bara bli en dj-a massa skit av detta om inte vår värdegrund och lagstiftning tillåts råda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har ju sett det förut, detta ovärdiga mönster, som tydligen kan upprepas, sanning blir till lögn, lögn blir till sanning. Såg hundratusentals polacker i gemensam protest mot propagandaTV-införande. Gud vad jag avundas dem den enorma känslan av solidaritet och lojalitet!

   Radera
  2. Jo men klyvningen av landet är INTE invandrarnas (eller för den delen muslimers) fel utan postmodernistiskt influerade relativister inom de rödgröna men (OBS) tyvärr främst inom alliansen. Den klassiska småtråkiga gråsosselinjen höll traditionellt rent från dylikt trams (nu med Löfven/Salin är det ju ngt annat som gäller).

   Peter Dahl

   Radera
 8. Våldtäkterna har att göra med den unkna kvinnoförtryckande synen som många unga män har Dessa unga stinna tror att Sverige är ett snällt och generöst land rakt av. Här får man bete sig hur som helst. Kvinnorna kan våldtas och det rår dom själva för eftersom dom inte täcker sig.
  Stadsbilden i min stad är mörk och det dräller av unga män som inget har att göra.
  Nu är det dags att visa kurage och utvisa varenda utlänning som begår brott. Vad gör dom här, vi vill inte ha dom och vi har inte bett dom komma.
  Aagård har tendenser åt det senila hållet och lever inte i nuet.

  Ingen talar om hur illa flickorna i Köln mår efter alla dess övergrepp. Nu är deras frihet begränsad, de fasansfulla verklighetens bastarder har visat sina äckliga beteenden och de finns i massor här i landet också.

  SvaraRadera
 9. Svensk pk maffia är sprungen ur Sovjetstaten!
  Dessa ägg är historielösa djävlar!

  SvaraRadera