onsdag 6 januari 2016

Nya mångkulturella folkdirektiv till EUs kvinnor -Vi ska öppna våra hjärtan - men hålla en armlängds avstånd till arabiska män från Nordafrika.

Don't teach Muslim men not to rape. Teach European women not to go outside without a male relative.

"Lite stökigt" sa SVT sent, sent omsider, efter en våg av samordnade sexuella våldsövergrepp av tusentals män mot kvinnor i Köln. Övrig västmedia är djupt chockade och allvarligt oroade. 

Kölns polischef uppger att inga av de tusen männen är gripna, -"men vi vet från vittnen att det rör sig om unga arabiska män mellan 18 - 35 år(alltså svenska barn) från Nordafrika." Merkel uppges vara lika förtvivlad som en katt som gråter över spilld mjölk.

 Kölns borgmästare Henriette Rekers presskonferens är redan ökänd, och kunde lika gärna ha sagts av Löfvén eller Romson: -“Det lämpligaste är att hålla mer än en armlängds avstånd – alltså för att skydda er själva från att komma för nära män, som inte känner er, och som ni inte har en tillitsfull relation till.”

 Rekers uttalande har startat ett raseri på sociala medier(tack sociala medier!). Reaktionerna trendade under hashtagen #einarmlaenge (en armlängds avstånd).

Christopher Lauer, en politiker, twittrade: “Man: “ Jag hade tänkt råna och våldta denna kvinna, men shit! Hon höll en armlängds avstånd från mig!”

 “ Det här med en armlängds avstånd - det är det vi måste hålla från Fru Rekel i nästa val”


En annan twittrare skrev: “Fru Reker, det där med en armlängds avstånd, låter mer som ni har en hjärncell.” "Man löser inte våld mot en utsatt grupp genom att skuldbelägga offren". 

Notera att INGEN enda tidning vågar tillåta kommentarer till artiklarna om våldsövergreppen mot kvinnorna i Köln. Det säger allt. Om laglösa EUs allvarliga sinnessjukdom. Det gäller politiker och MSM. 

Inbäddad bildlänk

En annan twittrar: "En armlängds avstånd? Är den rekommendationen riktigt klok?"

4 kommentarer:

 1. Vill inte ens se dom i min lilla stad. Sverige finns snart inte, känner inte igen mig
  Framtiden är dyster och situationen i landet är unik och mycket obehaglig.

  Varför har journalister ingen yrkesstolthet? Sanningar mörkas, och folk vaknar såsmåningom upp till den fasansfula verkligheten. Mord och våldtäkter strömmar in över landet.
  Här syns inga godhets människor demonstrera för dom vet inget. Alternativa media läses inte för det anses fult. Gott om strutsar finns som sticker ner huvudet och är helt blockerade i hjärnan.

  Det som hände i Köln kan hända här också men får någon veta det? Merkel säger ju att islam tillhör
  Tyskland och tillhör säkert oss också. Tvi vale.

  SvaraRadera
 2. Alla vi säger; "Jag känner inte igen mig." Vi är chockade, men ingen hör eller ser oss.

  SvaraRadera
 3. Journalister?
  Hur skulle de kunna vara stolta över något som ej finns?
  Detta är inte skrivet för att taga hem en ytterst billig poäng!

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 4. Åt helvete med islam och MENA "kultur "

  Peter Dahl

  SvaraRadera