lördag 23 januari 2016

På gatorna kör folk utan körkort, varenda dag


är det nån som dödas - utan att svensk tomtepolis kan göra nåt, utom möjligen tillsätta en ny utredning. De svenska utredningarna, som inte är annat än ett substitut för ansvar och verkställighet, räcker nu härifrån till evigheten.


Idag fick svensk lag ett nytt bevis för sin absoluta och omvärldspinsamma oduglighet, en somalisk 17-årig flicka rymmer från Sverige för att hjälpa IS att skära halsen av sina oskyldiga medmänniskor, men hon har otur - fastnar i Österrike där det finns lagar och straff.


Österrike griper och åtalar den muslimska flickan för terrorbrott, var hon kan dömas till upp till fem års fängelse för dessa vidrigheter. Flickan anses juridiskt vara en grov brottsling - en fara för andras liv och lem.


Ända tills hon passerar gränsen till sitt nya hemland Sverige, där hon snipp snapp snut förvandlas till - brottsoffer.


Så nu vill den somaliska islamistflickan givetvis bara komma "hem" och mellanlanda i sitt Sverige, som mer än gärna vill hämta henne med regeringsplanet. Mona Sahlin lär stå på röda mattan, beredd att möta henne och omedelbart linda henne som ett spädbarn. Sen väntar islamistflickan en berömd friskola, gratis körkort och en egen liten nybyggd villa, där hon kan slicka sina sår till nästa resa.


 

3 kommentarer:

 1. Sverige kom visst femma i någon rankning nyligen.
  Lustigt nog inte från botten, av sextio nationer.
  Man kan ju undra hur fan dylika rankningar går till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. J J-son
   Får nog skärpa mig snrt.
   Vad det nu skall tjäna till...
   Tycks ju ständigt glömma signaturen.
   Ginseng?

   Radera
 2. kommer man ihåg att man glömt något är det ingen fara. Andas ut bara.

  SvaraRadera