lördag 23 januari 2016

Läsare: -"Varför ska vi tvinga dem att lära sig bli mänskliga? Skicka tillbaka dem till kamelerna." 


14 kommentarer:

 1. Nähä!
  Vad signalerar hon då?
  Jag har strumpbyxor?
  Tja, hej då, liksom.
  Det där var menat som ett skämt.
  Tror jag.


  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. När man läser alla olika tolkningar av kvinnors beteende blir man kanske helt "lollo" i huvudet. Vi som är svenskar i grund och botten har lärt oss att detta kan kvinnor göra.På sjuttiotalet, då jag var en ung kvinna, kunde man vara barbröstad på badstranden. Idag han inte vi kvinnor samma möjlighet. Att, som Löfven; påstå att attacker på kvinnor är en svensk företeelse gör mig illamående. Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljuva ungdom, Mangan. Faktum är att islam begränsar. Så länge vi inte får säga det, så blir vi alla offer för deras kultur.

   Radera
 3. Då råkar väl kamelerna illa ut !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom stackarna, dom kan flytta hit istället.

   Radera
  2. Varför inte? De är nog smartare...

   Radera
 4. Tror inte de är så dåligt informerade att de inte vet vilka värderingar som gäller i väst.Kan man ta sig hela vägen hit och passerat flera tänkbara länder att söka asyl i, på vägen, så vet man också en del om landet man nu prompt vill till.
  Elle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror som du, Eller, det handlar om vilja. Det kan/får inte komma som en överraskning att det finns lagar mot barnäktenskap, omskärelse, körkort osv, men när landet har ett så svagt jag som Sverige kan man ge blanka den i både oss och vårt land. Det är bräda att ta för sig.

   Radera
 5. Det ska stå Elle, inte Eller. Det ska stå "bara" att ta för sig inte "bräda", min nya dator tror på nåt mysko sätt att den vet bättre än jag, vad det är jag vill ha sagt....grrrrrrrrr-....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lånade min hustrus iPad.
   Den hade det beteendet.
   Kanske kvinnlig dator?

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Slå av stavningshjälpen/fyll-i-rätt-ord-hjälpen..
   Det sista j-as rätt ordentligt med mig i min nya "smartfån"

   Radera
 6. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
  Jag föredrar att skratta.Något så urbota dumt som att tro att dessa människors nedärvda beteende ska ändras med en kurs i hur man håller gylfen stängd.
  Just nu, pågår en tävling i norden, om vem som kan hitta på den mest korkade idén inom flyktinpolitiken.Första pris är en dumstrut.

  SvaraRadera