måndag 4 januari 2016

Om svenska folket hade röstat SD de senaste två valen hade detta aldrig hänt.


En iransk familj stoppades av id-kontroll: »Jag vet inte, vad vi ska göra« säger dom efter att ha stoppats. 

"En 35 minuters tågtur över Öresund skulle i dag vara slutet på en 18 dagars lång flykt genom Europa, istället strandade de på Köpenhamns Lufthavn. Men de vill till Sverige." Enl. Politiken DK

När reinfeldt fick sprida sitt dårskap över den muslimska världen, då sänkte han Sverige till nåt slags vulgo-Black Friday-variant, där alla skulle få allt gratis hela livet, bara att slå sig fram, trampa ner varandra, och att roffa och slita åt sig av superrean. Vedervärdigt motbjudande och sanslöst ohederligt budskap som lockat fram allt det sämsta i människor. 

Nu kommer Löfvéns gäng som stod och sa i september 2015 - att här byggs inga murar i Europa -  och smäller igen dörren mitt på näsan på de som inte gjort annat än anammat reinfeldts världsvida lockelser. 

Så, jag förstår den iranska familjen, dom är ju asblåsta, men samtidigt: varför ser dom ut som dom sålt smöret och tappat huvudet - dom är ju i det fredliga landet Danmark. Hurra.

5 kommentarer:

 1. Röda faran styr med pekfingervalsen och har ingen framförhållning med sin politik.
  Deras agerande skapar kaos och elände.
  De är inte vuxna uppgiften att regera.

  SvaraRadera
 2. Det finns ingen regeringschef som har varit så osynlig och ljugit så ofta och mycket som vår statsminister Lövén...förutom under andra väldskriget när Per-Albin Hansson upprepade ..."vår beredskap är god"!
  Alla regeringschefer i Europa har hållit sina nyårstal, förutom Stefan Lövén, om jag nu inte missat något.
  Han är väl aldrig på Mauritius ?
  På DN debatt idag skriver Åsa Romson och hennes gelikar, att Sverige ska bli en stormakt inom klimatet och som hon och Lövén tidigare lovat att Sverige ska bli det första fossilfria landet..Jisses..tala om icke frågor.
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äro icke dessa personager själva fossiler?
   Kan vi hoppas att de gör oss andra den tjänsten att försvinna för gott?
   Hoppas kan man ju...

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Håller med dig...kanske någon arkeolog skulle gräva fram deras ben och hittade en inskription på benen..."andra måste ta sitt ansvar"...!!
   Stefan H

   Radera