fredag 29 januari 2016

KU? Trams. Återinför riksrätten, och ställReinfeldt och Löfvén inför oberoende granskning, båda har exempellöst underlåtit skyldigheten att värna landet och dess medborgare. Döm Ullenhag också, han som påstod att allt som flyter upp till ytan nu som gamla likdelar, bara var myter, sagor och vandringssägner.Många tyskar vill på samma sätt döma Merkel. Efter att ha öppnat gränserna och gratisförsörjningen för en miljon muslimer - sex av tio utan asylskäl -  förra året, hotas hon av anmälan till högsta författningsdomstolen. Anklagad för att inte ha skyddat Tysklands gränser.

Idag publiceras en opinionsmätning, där nära 40 procent av de tillfrågade anser att hon ska avgå, på grund av flyktingpolitiken som söndrat hela Europa.

Vi européer ser sönderfallet dygnet runt överallt, vi ser välfärden, tryggheten, ordningen, solidariteten och tilliten trasas sönder, vi ser politiker, media och polismyndighet förfalla till simpla maktkåta skitmaffiosos, vi ser lidandet, barn, kvinnor och äldre som tvingas betala priset, vi ser ojämlikheten, förtrycket och anarkin och hela samhället rinna ut i avloppet.


Men. SVT tillåts som väntat inte se Europas katastrofundergång. De tror fortfarande att problemen med den stora flyktingströmmen är invandrarfientlighet och islamofobi. Och att det högerpopulistiska partiet Alternativ för Tyskland, AfD, växt sig starkt.

SVT: -"11 procent är en av de högsta siffrorna som uppmätts för ett sådant parti i modern tid i Tyskland."

Ett "sådant" parti?? "Högerpopulistiskt" "Nyfascistiskt", "Rasistiskt", "Nazistiskt"?  Vi har hört det förut, kamma er SVT!

6 kommentarer:

 1. Detta trots att alla tyska radio och TV-kanaler dygnet runt sänder propaganda,av aldrig tidigare skådat/hört slag.Goebbbels inbegripen,som troligen rodnar i sin himmel.(eller helvete)
  I alla Talkshows sitter de "korrekta" och vrider sig som ormar,efter natten i Köln som väckte upp hela landet.

  SvaraRadera
 2. SD har talat om konsekvenser av massinvandring, främst från muslimska länder. Blivit anklagade för främlingsfientlighet och en massa annat.
  Nu har 7-klövern vaknat upp och insett att SD har haft rätt i allt. Inte konstigt om svenska folket börjar ta saken i egna händer, hatet mot gänget i sjuan växer dag för dag.Vårt land kommer aldrig att bli lika tryggt och vänligt som förr. Brottslingarnas land är detta.
  Fientliga främlingar och andra kriminella har tagit över och politikerna står med öppna munnar och bara gapar.

  SvaraRadera
 3. Situationen i Sverige är mycket allvarlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Jag tycker det är en viktig fråga"
   (citat från en "utbytbar" minister..)

   Radera
  2. Ja, situationen är mycket allvarlig.
   Därtill har jag nu en längre tid funderat över svenska statens finanser.
   Jag tror inte att de på långa vägar är så bra som det påstås.

   Om statsmakten är kapabel att mörklägga brott, då är den också kapabel till att mörka defekter i statsfinanserna.
   Jag blir mer och mer övertygad om att en grupp människor har bestämt sig för att köra Sverige i botten.

   Radera
  3. Knepen är många. För att mörka hur dåligt det är ställt bokför man inte dem som vällt och fortsätter att välla in som arbetslösa. För att inte nämna dem som är i något slags "utbildning" eller terapeutisk "sysselsättning". Därutöver används och uppfinns termer för att skapa begreppsförvirring.

   Radera