fredag 29 januari 2016

Hin håla och hin håle gifter sig och blir pure evil.


-"Ny polisorganisation ska bekämpa dåliga åsikter."

- En jordmån för åsikterna återfinns i internets träskmarker. Här odlas en hätsk ton mot de som står upp för alla människors lika värde.
Men situationen som de nya poliserna ska hantera är inte helt nattsvart, menar Eliasson, även om polisen har ett ”särskilt stort ansvar” att ”omfamna” progressiva, vänsterliberala värden.

Ska nån få hata fritt på nätet, så är alla mer än välkomna att hata rätt personer, t.ex är det fritt fram att spy ner hela Jimmie Åkesson och alla SDväljare.


3 kommentarer:

 1. De båda åsiktsförtryckarna kan ju börja med sig själv.
  SD har härliga uttrycksfulla helt underbara väljare som ärligt talar om var de står politiskt.Dock förtrycks de av djävlarna i Nordkoreamedlöparnas sällskap.
  Jimmie Åkesson är en fantastisk människa som orkar stå emot allt hat och alla vidrigheter som dessa förtryckare består av.SD har ett stort stöd i väljarkåren,vilket verkligen är berättigat i dagens stinkande otäcka samhälle som rödgardisterna bygger upp.
  Det är bara att dra på smilbandet när vänsterpöbeln jobbar för att bana vägen för SD.

  SvaraRadera
 2. Det är mycket troligt att Internet går från att vara övervakat till att vara kontrollerat/direkt censurerat.
  Sverige är, har aldrig varit och kommer förmodligen inte att vara något "demokratiskt" land mer än vad Europas västländer är...och det är övervakning rakt igenom. Tro mig.

  Det är lätt att följa spåren efter en person på kommunikationsnäten. FRA samt de privata säktjänsterna sveper hela tiden näten.
  Att lägga en block på obekväma sidor/sociala media är en bagatell.

  SvaraRadera