torsdag 21 januari 2016

Georgshillsskolan i Hörby, ett exempel på Sveriges tragiska framtid.

Skånskan idag: I klassrummet uppstod en diskussion om hur högt man fick spela musik på mobiltelefonen. Dispyten gick överstyr och en pojke kastade sig över flickan.
– Han kastade henne mot bänkar, sparkade henne och slog henne mot huvudet.

Pojken ska sedan ha vräkt ner flickan på golvet och fortsatt misshandeln där.
– Han satte sig över henne och dunkade hennes huvud i golvet fem gånger.
Till slut gick andra elever emellan och misshandeln avbröts. Under hela tiden syntes inte någon vuxen till.

Morgan Johansson (S) besökte förberedelseklassen på Georgshillsskolan i Hörby där han bland annat träffade eleverna Daniyal, Abbas, Noman, Jafar och Ibrahim. Foto: Jonas KarlssonSkånskan har tidigare publicerat bilder från Georgshillsskolans stora propagandabesök när  regeringen specifikt och personligen hälsade nyanlända välkomna.


 Utvecklingen känns igen.. Skolan visas nordkoreanskt och malligt upp för  folket och det gullgullas i media.... och sen går det som vanligt  åt helvete i den svenska mångkulturen. Eller som genusextremisterna säger, nu har den svenska vite mannens ilska och hat släppts loss på de förtryckta flickorna igen.

8 kommentarer:

 1. Gör verkligen inte svenska föräldrar något i förebyggande syfte?
  Byt skola, kanske?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Finns inte friskolor kvar i Sverige?
   Vi drog till ERA i Braine lÁlleud i Belgien.

   Radera
  2. Dunka huvudet är en typisk icke etnisk svensk åtgärd! Här behövs inget signalement. Vissa beteenden är så signifikanta. Jfr åldringsrån som bara utförs av...

   Vad göra? Flytta flytta flytta fort till områden med hög svensk (vit /nu när vänstern blivit rasistiskt går det att uttrycka sig så!!/) befolkning. Tyvärr tyvärr.

   Peter Dahl

   Radera
 3. För det första så undrar jag vad det var för idioter som såg på när pojken misshandlade flickan istället för att gå emellan direkt, Nej, nationalitet behöver inte skrivas ut, Sverige har inte den kultur som låter pojkar/män misshandla flickor/kvinnor-

  SvaraRadera
 4. Utan mobiler i klassrummet hade denna "incident" aldrig uppstått..
  Varför är det ens tillåtet att ha musik på mobilen när man ska jobba?
  Är du koncentrerad på din uppgift hör du ju inte musiken???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om, tänk rätt! Varför spelades det musik?

   Radera
 5. Musik var tillåtet via högtalare och skolbyte gjordes. Jag passar på att hälsa till henne...sluta läs på nätet om händelsen. Det finns för lite info om händelsen ute i media därför spekulerar folk o skyller på musiken, dom vet inte vilken lektion det handlar om. Tänk ist på att det bara är det som folk påpekar fel. Det folk har missat är vårdnadshavarnas motanmälan - gick ut i media och påstod att det var rasism, anmälan togs tillbaka 2 dgr senare pga ja, det kallas försök till bortförklaring. Dom säger att han är Svensk men drar upp rasistkortet.
  Vad gjorde dom egentligen? Just det, dom gjorde så att hela Hörby med omnejd förstod vem killen är.

  SvaraRadera