torsdag 21 januari 2016

21 januari 2016 - Bingo, SVT!

 

SVT har efter okontrollerad massinvasion och allt gratis åt alla-politik i decennier, upptäckt att "ökade kostnader" för försäkringskassan är förenade med asylinvandringen.

Jeeeez.

Försäkringskassan räknar med att utgifterna för till exempel barnbidrag och föräldrapenning kommer att öka på grund av den senaste tidens kraftiga asylinvandring - som gör att fler får ta del av bidragssystemen. Försäkringskassan ser att utgifterna kommer öka framöver eftersom befolkningen växer på grund av den senaste tidens asylinvandring.

– Vi tror att utgifterna kommer öka mest inom föräldraförsäkringen och barnbidragen, men också för bostadsbidraget.


Undrar vilket årtionde patetiska SVT ska komma på vem det är som måste avstå välfärden, och leva och dö i armod och fattigdom på godhetsaltaret.

 

6 kommentarer:

 1. Det blir väl pensionärerna. Fick idag besked om att min första utbetalning av statliga pensionen blir 11 200. Sedan skall det dras skatt, och den ligger på den höga nivån hela första året man är pensionär. Så nu tillhör man fattigpensionärerna. Efter ett yrkesliv som specialistutbildad sjuksköterska.
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har en nykommen pensionerad flykting bättre pension än dig med etableringsbidraget och allmänna pensionen :)

   Radera
  2. En ensamkommande kostar mer per dygn än en svensk skattebetalande pfnsionär per månad.

   Radera
 2. Välkommen i klubben. En bra pension- det var lögnen dom slängde i halsen på oss. Bitter? Ja, nåt fruktansvärt.

  SvaraRadera
 3. Vi får börja med något Moderaterna föreslagit men troligen aldrig skulle genomföra, apartheid. Till att börja med så ska asylsökande aldrig beviljas PUT och enbart ett begränsat antal TUT och aldrig någonsin medborgarskap. Sedan ska bara medborgare omfattas av välfärdssystemen och medborgare kan du bara bli om de skött dig, gjort rätt för dig och vi har ett behov. Tillfälliga gäster tar Migrationverket hand INOM ett fastställda anslag som tillsammans med utrikes bistånd stannar inom 0,7% av BNI. Givetvis blir nivåerna lägre och förmånerna färre med detta system. Sedan har vi både tid och pengar över till svenska barn och gamla.

  SvaraRadera
 4. FK kommer att sluta med förskottsutbetalning av underhållsbidrag till vårdnadshavaren. Det betyder att många föräldrar som är ensamstående med barn nu riskerar att inte få underhåll. Har inte betalningar gjorts på 6 månader kan FK återuppta utbetalningarna. Men 6 månader utan underhållsbidrag kan nog vara väldigt tungt för den ensamstående. Men det är ju klart att personalen på FK har annat att göra än att administrera underhållsbidrag

  SvaraRadera