tisdag 12 januari 2016

Fredrik Lundh Sammeli - ett stackars spöke från förr.


20.00 in i Aktuellt-klippet, står Fredrik Lundh Sammeli S och besvarar Danmarks kritik mot svensk massinvasion och de akutinförda ID-kontrollerna som drabbar våra grannar i högsta grad. 

Han gör så gott han kan för att låta som en gammal förtorkad reinfeldt som plockats fram ur den malätna krimskinnspälsen: 

-"........60 miljoner människor är på flykt....bla-bla-bla.....vi ska vara stolta över Sverige........bla-bla-bla...... vi behöver bara andrum.....bla-bla-bla.... för att Danmark och andra EU-länder inte varit lika duktiga som Sverige.....bla-bla-bla....

Vad är han? En tragisk relik från stormaktstiden, en lydig buktalardocka, en ren och skär idiot? Hur kan nån enda människa idag stå och vara rosenkäckt och bröstyvande stolt över detta uthånade land i komplett och totalt fritt fall? 

Allt har gått käpprätt åt helvete, Fredrik Lundh Sammeli, du är den siste troende. Du är den ende som inte har upptäckt att välfärden är en gammal fallfärdig ruin på grund av massinvasionen. Och under de få minuter du står och tungotalar i aktuellt, hinner fegpolitikerna blåljuga femtusen gånger, benskjutarligan och knivmördarna döda allt som rör sig, de nykulturella kvinnoföraktarna gängvåldta och förnedra alla otäckta kvinnor, poliserna skydda alla brottslingar utom etniska svenskar, gamla medier tvångsmässigt dölja skyddandet, ISterroristerna etablera sig, skolorna bli mordplatser, utanförskapet misshandla ambulans och brandkår, äldreboendena förvandlas till dödsceller, sjukhusen stänga för sjuka.....

Tärningen är kastad Fredrik Lund Sammeli - gör dig inte dummare än du ser ut. Gå och göm dig medan du kan.
 

2 kommentarer:

  1. Fanns det inte någon på Aktuelltredaktionen som kunde ha plockat ut den där visselpipan idioten har i munnen?

    SvaraRadera
  2. Bättre vore om någon såg till att den försvann ned i halsen. Månadslön över 60,000:- snacka om överbetald.

    SvaraRadera