lördag 12 december 2015

Vi är så många falskeligen anklagade.
Hans Erling Jensen:

-Jag är hatad av dem, som borde älska mig och jag är avvisad av de som borde hålla av mig. Jag fattar inte vad jag har gjort.

 Aldrig har jag slagit mina barn eller varit elak mot dom, ändå föraktar de mig för att jag kämpar för den frihet som de inte fattar de håller på att förlora!

Jag vet inte vad jag skall göra. Jag kommer räcka handen upp mot Jesus - jag kommer bli kristen för att jag behöver folk som tror på det jag gör - jag kan inte längre vara ensam och tro att jag gör rätt!
Jag tror inte jag skriver detta, men det gör jag! 

Hans- Erling du är inte ensam, statsmedias hjärntvätt och vänsterkorrektheten har slitit våra barn ifrån oss. Det är deras syfte. 

Jag är inte ledsen över detta faktum längre. Snarare asförbannad på dryga barn som inte begriper att de blir hjärntvättade, och på att de så fatalt sviker de som lyfter dem i hela sitt liv.

5 kommentarer:

 1. Det kostar på att våga ventilera sina politiska åsikter.
  Dock bör man vara försiktig med vissa ordval för att inte massakreras av de rättänkande godhetsprofeterna.

  SvaraRadera
 2. Försiktig bestiger inga berg.

  SvaraRadera
 3. Inget får yppas till barnen om hur massans invällande påverkat.
  Barnen är hjärntvättade och det har gått så långt att dom kan ta avstånd från sina anhöriga. Har själv upplevt detta och avskyn mot Reinfeldt och övriga dumskallar i PK-politiken är orsaken till att split slås mellan människor.

  SvaraRadera
 4. Jag har en dotter som både PK-patrasket, Pride och Feminismen slagit klorna i. Och jag som SD-vänligt känner att jag närapå förlorat min dotter på "slagfältet". Det känns bittert.

  SvaraRadera
 5. Förhoppningsvis, så kommer avkomman att inse, att de hade fel och att pappa hade rätt. Jag är rädd för att det kommer vara för sent då, men det kanske ändå är en klen tröst.
  Om de aldrig får upp ögonen för det som har hänt och som händer just nu, ja då har vi i alla fall försökt.
  Vänsterpacket kan ju ösa hela tsunamis av sin äckliga propaganda över folket, så det är inte så konstigt att vi som ser klart hamnar i skymundan.

  SvaraRadera