fredag 11 december 2015

Stridshingsten är lös!

I februari utses gudfadern Reinfeldt till ordförande för EITI, ett samarbetsorgan för ökad öppenhet i förvaltningen av naturresurser. Ökad Öppenhet, jojomensan, bara dom säger det som reinfeldt tillåter.

Jag hoppas innerligt att det inte finns nån på nya svenska arvodes b-tjänsten som reinfeldt inte, aldrig någonsin, en enda gång vill ta i ens med tång - för då går det käpprätt rakt åt helvete med hela EITI.





6 kommentarer:

 1. Vilket jäkla stolpskott Reinfeldt är.
  Nu ska han bli ordförande,då kan han utöva sina diktaturfasoner igen.

  SvaraRadera
 2. Min hälsning till herr Reinfeldt: barbariet kommer från sådana du härstammar ifrån.

  SvaraRadera
 3. Den avbildade människan är sjuk.

  AKB, Tobé, Bali och alla de andra moderaterna lät honom härja trots att alla kunde observera att han inte var frisk.

  Som en Kapten Ynkrygg drog han direkt tillsammans med Borg när han förstod att teatern var över och han möjligtvis skulle kunna bli ifrågasatt.

  Snart sitter han på någon obscent högt avlönad tjänst i någon internationell organisation, ni vet den där sorts organisation som tar hand om avdankade politiker för slutförvaring.

  Äckligt.

  SvaraRadera
 4. Men snälla besinna er!
  Jag lämnade m när han blev ordförande, och avskyr allt han står för men HAN HADE ETT BRETT STÖD i sitt parti, i alliansen och ffa i väljarkåren. Jag såg ingen kritik av hans avtal med mp utanför SDkretsar.
  Privat mötte min kritik av m och sympati för SD s kritik noll respons. SD var obildade lantisar enligt Örgryte Långedrags folket i Göteborg.
  SD fick bara 13% vilket ju ärligt var pinsamt litet
  Kolla hur verkligheten ser ut! Numera boende i Småland kommer man inte undan den tydliga omvandlingen :nedbantad service och sysslolösa MENA personer släntrar på de i övrigt tomma byggarna. Biblioteket fungerar som fritidsgård med gala somalier som inlines inomhus....

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 5. Ja,fy fan som landet ser ut efter Reinfeldts härjningar!

  SvaraRadera
 6. Tomma bygator
  Och
  Glada somalier

  Skulle det vara ovan, om inte dyklesin slagit till

  Peter Dahl


  SvaraRadera