söndag 13 december 2015

Sveriges Ernman/Schyffertar har medvetet lurat hit flyktingar för att kunna fortsätta putsa på sina egna monument. SvD : ”Rekordmånga asylsökande tar tillbaka ansökan.” ”- Alla i Irak talar om Sverige – jag har blivit lurad”, säger den tidigare asylsökande irakiernArshad Emad på Stockholms Central.


Arshad Emad berättar att han riskerade livet för att komma till Sverige för 3½ månader sedan. Han säger sig ha förlorat alla sina tillhörigheter under båtresan och uppger att hans pass ligger på botten av Medelhavet.

När han kom fram gavs beskedet att det var slut på boenden för asylsökande och att han inte skulle kunna återförenas med sin familj.
Detta visade sig stå helt i kontrast till tongångarna i Irak, där man på nyheterna informerat om att det i Sverige skulle ges permanent uppehållstillstånd, en bra bostad, jobb och möjlighet att ta hit sin familj.

5 kommentarer:

 1. "Många har blivit lurade av människosmugglarna. De har fått en bild av att i Sverige går det fort, där får man automatiskt asyl och det går väldigt snabbt."

  Bullsh.. Det här är inga utmärglade apatiska individer som sitter vid en hydda i brist på annat. De har redan innan de hittade flyktingsmugglarna på nätet haft fullständigt klart för sig vad som väntar. Att regeringen plötsligt väljer att följa svensk lag fast under svepskälet att de ändrar på lagen är vad som ändrats. Jag önskar bara att regeringen följde lagen fullt ut, då hade det sett ut som i Danmark, Norge och Finland.

  SvaraRadera
 2. De apatiska individerna är avsändarna till budskapet om gator av guld. De som sitter i hyddan - Sveriges regering - och inte förmår tänka stort, fritt och annorlunda.

  SvaraRadera
 3. Vi har en regering som kommit förbi sin kompetenströskel för länge sedan!

  SvaraRadera
 4. Instämmer i allt men sjuklövern har (haft) ett mkt utbrett folkligt stöd!
  Sjukan finns (fanns?) överallt i vårt samhälle: alla alla ja alla ville vara goda. Att säga NEJ till barn, sjukskrivna, pensionärer, bönder, låntagare patienter. etc etc var enligt den svenska synen otrevligt. Svenskar är jfr med exv.britter oartiga men attans vi vill INTE vara otrevliga.... Och så går det som det gick

  Peter Dahl

  SvaraRadera