onsdag 16 december 2015

Nedlagd EU-solidaritet - eftergift till femprocentspartiet MP efter invandringskatastrofen.

Solidaritetsdoktrinen: -  "Sverige kommer inte att förhålla sig passivt om en katastrof eller ett angrepp skulle drabba ett annat medlemsland eller nordiskt land. Vi förväntar oss att dessa länder agerar på samma sätt om Sverige drabbas. Sverige bör därför ha förmågan att kunna ge och ta emot militärt stöd. Målet för det militära försvaret ska vara att enskilt och tillsammans med andra, inom och utom landet, försvara Sverige och främja vår säkerhet." 

Gunnar Hökmark: ●Sveriges svar till Frankrike närmar sig en förolämpning gentemot ett land som är drabbat av en krigföring som riktar sig inte bara mot Frankrike utan också mot oss själva.

CornucopiaDen svenska regeringen har nu visat att den svenska solidaritetsdoktrinen är värd noll och intet, eftersom vi dels inte ger något stöd värt att nämna till Frankrike på dess 42.7-begäran och dels är rädda för att bli angripna av IS om vi gör det.


9 kommentarer:

 1. Hanif Bali på twitter: - det hade varit skillnad om Palestina bett om militär hjälp.

  SvaraRadera
 2. Sverige har naturligtvis inte råd att skicka ner 4-6 Jas-Gripen, när nu vår finansminister lånar miljarder i veckan för att betala för massinvandringen av flyktingar.
  Att stationera minst fyra Jas Gripen plan (två roten) i Syrien skulle kosta tiotals miljoner/vecka förutom piloterna, underhållspersonal, flygtekniker, även stabspersonal, drivmedel, reservdelar som måste flygas ner och lagras där mm.
  Pengarna finns inte inom flygvapnet utan riksdagen måste tillföra dessa pengar.
  Stefan H  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog finns de pengarna, tag omedelbart hem styrkan från Mali. De har naturligtvis ingenting där att göra.

   Upplös vid hemkomsten samt överför pengarna till en viktig operation som den i Nordafrika.
   Klart!

   Radera
 3. Idag tog sig 12 kurder sig in i riksdagssalen för att protestera mot Turkiet... trots ökade antal vakter, poliser och Säpo...det var en j-v tur att det inte var IS terrorister då hade vi få se en "sprängd" riksdag.
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur?
   Jungman Jansson

   Radera
 4. Enda chansen att vara till hjälp därnere är att backa upp Ryssland med vad det vara månde. Frankrike England och Israel har som mål att stycka Syrien inte att effektivt bekämpa IS. Tvärtom, Israel tom vårdar dem i sina sjukhus och låter dem återvända till striden. Teroristattacken i Frankrike inleddes med en antiterroristövning för att inte hederliga poliser skulle bli misstänksamma mot västs konspirerande sk underrättelsetjänster som avsiktligt släpper lös sin irreguljära styrka IS mot Europa.

  SvaraRadera
 5. Det är fullt i lyftrummet över Syrien. Amerikaner, Ryssar, Britter och Fransorer trängs finns inget att bomba mer bara marktrupper som kan göra skillnad

  SvaraRadera
 6. tillägg: och Is-kontrollerade områden

  SvaraRadera