torsdag 17 december 2015

Idag står Morgan Johansson i riksdagen och yvs över socialdemokraterna och världens godhetsstat numro ett.

Search Results

Search Results

Och jag som bara hunnit ögna genom ett mini-mini-fåtal rubriker bara från idag, tycker att Johansson kan dra sig baklänges och knipa igen. Vem i hela världen inbillar han att Sverige är fantastiskt och att IDkontroller kommer att hjälpa vårt land nu? Too little, too late.

 SvD: Tunga experter pekar nu på en extrem situation på den svenska bostadsmarknaden. Det kan få konsekvenser för både integration och samhället i stort. Enligt dem riskerar slum växa fram i Sverige i kölvattnet av den största folkökningen i modern tid. 

GP:

En 16-årig asylsökande yngling har åtalats för mordet på en man i Bergsjön i juni. Motivet var att kränka brottsoffret för att han var homosexuell och transvesti. Misshandeln var synnerligen grov: upprepade slag i huvudet med en glasflaska och en kruka och mannen blev även skuren. Slutligen ströp 16-åringen, enligt åtalet, mannen med sina händer.
Därefter har ynglingen, enligt åklagaren, bundit mannen med en tröja och en sladd samt lagt en död, konserverad orm runt mannens hals. 

SkanskanBoendet har blivit som ett fängelse för oss!

De 15 ensamkommande afghanska flyktingungdomarna på det kommunala boendet Ettan i centrala Svalöv gillar inte besparingarna - utan slår nu larm om de leder till en tillvaro som ger dem psykiska problem.

De bor för trångt, känner att ingen bryr sig om dem och lider svårt av sysslolöshet.
Ibland får de, säger de, och de tycker inte heller att de alltid får tillräckligt med mat.

 aftonbladet20 till 25 svartkläddapojkar och unga män med invandrarbakgrund.– Nån skrek ”jävla svennehora” åt mig. Jag svarade ”håll käften”.

Gänget sprang in i tunneln. Slog ner Anna. Vräkte pojkvännen och väninnan över ett staket.
– Jag såg sex fötter vid mitt ansikte. Sen blev allt svart.
När Anna vaknade igen stod ambulanspersonal på knä bredvid henne.
– En av killarna sa att jag inte fick röra mig, att jag
hade fått slag i huvudet.

aftonbladet: Rånare beväpnade med automatvapen slog på eftermiddagen till mot en guldbutik i Vårbergs centrum i södra Stockholm. Nu pågår en polisjakt efter gärningsmännen.– Han kom mot mig och siktade med vapnet, säger ett vittne från platsen.


Näringsriktig kost för gamla och sjuka svenskar.

4 kommentarer:

 1. Är morötterna alldeles säkert halalslaktade?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men handskalade..........

   Vi som besviket lämnade M (och övriga allianspartier) efter alliansens första 4 år är INTE förvånade ett enda dugg!
   Den nuv situationen låg i farans riktning och var klart synlig för alla som ville läsa på, se, tänka och dra den enda rimliga slutsatsen. Vilket (tyvärr) leder till den fasansfulla slutsatsen att en mkt stor majoritet av befolkningen/väljarkåren önskade det samhälle vi idag har.
   Jag kan inte se det på annat sätt.

   Peter Dahl

   Radera
 2. Socialdemokraterna ser som sin största uppgift att förstöra vårt land.Beskrivningen av deras framfart går att läsa här i bloggen.Det är frustrerande läsning,svårt att ta till sig.Vad vill 87án?De vill inte stå till svars för sin kriminella verksamhet, numera är 87án lika med vänstern.

  SvaraRadera
 3. Lämplig skaffning i riksdagshuset. Vänta tills ni ser Jultallriken.
  sz

  SvaraRadera