fredag 4 december 2015

Och om dom inte kan bo med kristna i asylboenden, hur....?

Sverige är den golvade förloraren. Och hela Europa förresten.


KD-politiker föreslår kristna asylboenden.Désirée Pethrus, riksdagsledamot för Kristdemokraterna, oroas för nya hot mot kristna på asylboenden. 

Nu kräver hon åtgärder – kan inget annat göras, b­ehöver migrationsverket dela upp asylsökande u­tifrån religionstillhörighet.

– "Det är verkligen inte önskvärt. Det vore ett nederlag för vårt öppna samhälle. Men om Migrationsverket och regeringen inte kan se till att människor med o­lika religiösa övertygelser kan leva samman krävs det till slut extraordinära åtgärder." 

7 kommentarer:

 1. Vilken enorm upptäckt man nu i efterhand gjort/gör i Absurdistan.
  Naturligtvis kan inte kristna och islamister lever tillsamman ! Just av denna orsak flydde ju de kristna från arabländern.Allt för att få skydd i bl.a. Sverige.Nu importeras bödlarna,och blandas upp med de som verkligen hade orsak att fly !!! Ännu ett bevis för vilka dårar som styr landet...

  SvaraRadera
 2. Sverige leds av bedrövliga politiker i 87án.
  Deras ledare är ett stort skämt!
  Herre du milde vilken äcklig soppa de koker ihop!
  De kan ALDRIG ta sig ur detta hopkok!
  Allah deras beslut i stunden är desperata p.g.a. deras oduglighet vad gäller att styra och leda ett land.
  Nu väntar folket bara på den stora smällen!

  SvaraRadera
 3. "Vi har varit naiva". Är det inte det nya standardsvaret från regeringshåll.
  Det gäller väl snart sagt inom alla områden, men mest inom invandringsområdet som i sej ligger som en ekonomisk våt filt över resten av samhället.

  Att denna och förra regeringen har varit "naiva" är en enorm skandal i sej. Har inte de som är satta (har satt sej) i ledningen för ett land bättre koll på vad deras beslut för med sej borde de verkligen inte sitta på de positioner de har.
  Att de nu, under galgen, snor SD:s politik rakt av och envist nekar till det, det visar ganska väl vad de är för människor.

  Att inte veta och förstå att invandrare, som består av olika falanger, inte minst i religiöst hänseende, skulle föra med sej sina oroligheter och strider hit till sverige är väl mer än naivt. Men symptomatiskt med dagens etablissemang.

  Skogis.

  SvaraRadera
 4. Jag har inget att tillägga!

  SvaraRadera
 5. Jag har. Det krävs det till slut extraordinära åtgärder, Eller liknande. Endast retur gäller. Bara att gilla läget,som en av Sveriges stora tänkare sade.
  sz

  SvaraRadera
 6. Retur samt stängda gränser.

  Vi tillåter politiker att importera våld och lågkultur vilket dessutom kraftigt sänker kvaliteten på de som lever i Sverige.
  Det finns ingen substans i dem, inget utvecklande, ingen ordning, inget sunt förnuft...bara våld och mörka gärningar.
  Urban
  Tore...UT! Nu! Sätt i gång!

  SvaraRadera
 7. Har sedan många år insett att både politiker och journalister är samma människotyp vilka för sin utkomst är beroende av det KAOS som de beskriver och därför håller i gång. Fungerande Lösningar som också genomförs skulle ju göra de flesta av dem dem onödiga, - och utan inkomst!

  SvaraRadera