lördag 5 december 2015

Det här ger mig lite problem med nattsömnen.


Hemlig ISIS-armé insmugglad, skall slå till mars 2016
2015-12-01 20:24

Uppgifter från tyska säkerhetstjänster och en av Tysklands högsta domare varnar inför att ISIS redan har insmugglat en hemlig armé på flera hundratusen man I Tyskland som skall slå till under mars 2016. 

De skall slå ut elnätet, kommunikationsnät och viktiga befattningshavare. De förses med vapen från hemliga fartygsleveranser, som kommit till olika tyska hamnar. Blackwater är med och organiserar flyktingar i Tyskland.
Alla de hundratusentals migranter som inte låtit sig registreras måste ha tagit mycket pengar med sig, då de struntar i statens. Vi vet att ISIS aldrig haft brist på pengar tack vare många rika länder, Saudiarabien, Qatar, Israel, USA, som sponsrat dem och tack vare Turkiet som köper deras stulna olja.
Mobiltelefonerna som skänks på löpande band till flykting"barn" och liknande bedrägare spelar en avgörande roll i organisationen av detta hemliga maktövertagande genom hemliga ISIS-arméer.
 Snart ligger det svenska politiker och andra statsbärande personer som ISIS offer på marken i Sverige.

12 kommentarer:

 1. Det börjar kännas som om tiggarna på gatan är ett försumbart problem jämfört med vad vi har framför oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på hur jag ska rädda alla älskade. När dom inte ens tror det är nån fara, för att "de flesta är jättegoda"....

   Radera
  2. Jag jämför alltså två problem, tiggare mot IS-terrorister.
   Allting är relativt även om de två har helt olika dimensioner. Det första en plåga, det andra ett stort hot mot landet.

   Radera
  3. Jag förstod. Men det går inte att ens försöka förstå logik som inte finns, allra minst går det att förstå den klassuppdelning vi har hemma hos mig nu.De som frekventerar konsum vet man icke vem de är, såvida de inte är förtryckta kvinnor kvinnor i tält. Annars är matshopparna, vare sig de är asylanter eller barnfödda lyxigt klädda och tycks kunna köpa vad de vill. Utanför däremot sitter frusna tiggare i bortskänkta paltor av alla de slag på madrasser som sett sina bästa dar. Jag undrar alltid vilken bild detta mycket märkliga samhälle ger asylanterna.

   Radera
  4. Tiggarna är med all säkerhet rekryterade av IS. De skulle göra vad som helst får att få det bättre och det som inte är deras.
   Förortsinvandrarna som är både obildade och arbetslösa är ett säkert kort. IS kan räkna med dem.

   Sen har vi alla inkvoterade höjdare som är muslimer och gllöm för allt i världen inte de av de våra som redan i hemlighet har både bytt fot och konverterat i hemlighet.
   Jag känner till många som börjat umgås i muslimkretsar bland viktiga sådana.

   Något är på gång kan jag säga.

   Radera
 2. Alla mina bekanta som tyvärr inte tycker som jag har alla ngn favvotiggare som de har blivit sååååååå god vän med....
  Vart tog hjärnan vägen i dagens Sverige??

  Peter Dahl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr Peter Dahl har du rört dig bland
   hjärndöda både här och där.

   Radera
 3. Varför skulle daeshfolket utrota sina bästa bundsförvanter?
  D.v.s. Svenska politiker och statsbärande personer!
  Nej, det är vi enkla genuina personer som som vanligt ligger pyrt till!

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 4. Fasanfull bild!Våra naiva och icke regeringsdugliga politiker ser inte faran i vad som händer och sker i världen!Jag känner mig inte alls trygg i Sverige!

  SvaraRadera
 5. Turkiet kommer att skicka tusentals soldater till norra Irak och norra Syrien för att kriga mot IS och vill att FN skickar vapen till Turkiet.
  Enligt anonyma vänner från flertal Europeiska säkerhetstjänster skrattar alla över Europeiska ledares barnsliga "blåögdhet"
  Turkiet kommer aldrig att strida mot IS därför att det är deras allierade, IS kan fritt åka över Turkiska gränsen med både soldater vapen och pengar i utbyte av olja till Turkiet.
  I norra Irak och Syrien finns Kurdiska områden med tusentals Peshmerga soldater som krigar mot IS.
  Turkiet kommer att tillsammans med IS att försöka inta dessa områden både med flygstridskrafter och marktrupper för att tex. underlätta för IS för att störta Syriens president Basar-al-Assad.
  Erdoğan i Turkiet sitter med trumf på hand,han kan släppa lös miljontals flyktingar från sina läger i Turkiet och översvämma hela Europa, han kräver miljarder per år från EU för att avstå...vår
  intelligensbefriade Löven har redan lovat att ge bort 750 miljoner kronor till Erdoğan.
  Turkiet har tillåtits att bli för mäktigt och har i grunden en mycket svart agenda för Europa..!!
  Stefan H

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Bra artikel. Önskar politiker tog detta hot på allvar.
  fint om du kan oppge källor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länk till källa finns i inlägget längst ner.

   Radera