torsdag 24 december 2015

Jag bojkottade SVT i jul, för att jag verkligen känner mig som en rasdiskriminerad viting.

"Läsarna: Gina Dirawi får toppbetyg

... men över 30 procent ger henne en etta."

Den enda möjlighet jag har som svensk, är att (än så länge) välja bort folk och maktpersoner som tar min identitet ifrån mig, som öppet föraktar mig och som njuter av rasförföljelsen i att förnedra mig. Jag kan därför inte besvara frågan om vad jag tycker om det julprogram som jag mycket nogsamt undvikit. Så räkna bort mig.

Statsmedia däremot njuter av hatsituationen mot svenskar och svenskheten, och har hejdlöst lyft årets julvärd till skyarna -  hyllningarna är monumentala. Man frågar sig av rubrikerna om julvärden rent av själv fötts i ett stall av en jungfru, flugit till månen eller hedrats med Fieldsmedaljen. 

Sen kom dolken:

"Gina Dirawi har hyllats av bland annat TV4:s julvärd Bengt Magnussonunder kvällen:

– Skål, Gina. Du har förstås en självklar plats i det svenska julfirandet, sa Magnusson i sändningen"

Jag kan således tala om vad jag tycker om Bengt Magnusson och TV4. Hans medlöparpåhopp mot oss, som känt oss nödgade att vända oss till hans kanal med vårt stilla hopp om högtid, respekt och julefrid, den dolken tog hårdare än statsTVs rasism. 

Det förakt Bengt Magnusson visade med sin servila underdånighet inför kartellpakten, gör att jag tappade varje litet bitte-uns av mänsklig respekt för honom.

13 kommentarer:

 1. Upplever samma sak som Carina. Med olust och med vetskapen av denna gina så avstod jag hela julaftons kvällen i hennes regi.

  Såg sen med häpnad utspelet från Bengt Magnusson där han så utstuderat vill spä på med personliga ställningstagande och på få minuter vilja helt radera bort det som vi under flera hundra år tagit till oss i vårt julfirande.

  Man bygger INTE ett gemensamt starkt samhälle genom att ständigt förneka och förminska medborgarna i det land som alltid ses som rasister bara för att man inte håller med "den politiskt korrekta agendan" Här gjorde media bort sig IGEN. Vi och dom - känslan är ni skyldiga till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så bra skrivet, och sån tröst att läsa och känna att jag inte är ensam. Tack!

   Radera
 2. Nä man söker känslan av gemenskap och samhörighet under Jul och det blir allt svårare att uppleva genom SVT. Tycker dom kan dra åt helvete hela bunten. Jag plockar hellre fram några VHS inspelningar av Julprogram som sänts för länge sedan och tittar på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tydligt att vi svenskar och vår identitet inte får plats, vi ska hånas och tryckas till. Vi har inget val, vi får göra som du.

   Radera
 3. God fortsättning till Carina-Fina och alla hennes trevliga bloggbesökare.
  Svensk tv har återigen gjort bort sig vad gäller stil och kvalitet den är undermålig.Det finns utlänska underhållningsprogram som är överlägsna de svenska lågproduktions erbjudandena.
  Internet har fantastiska möjligheter att erbjuda av högkvalitets underhållning.Du behöver inte hålla tillgodo med svensk diktaturunderhållning längre.
  Carina-Fina/
  Ditt inlägg var av högsta kvalitet.Beskrivningen av den miserabla svenska tv underhållningen är mitt i prick bara att spola ner där den hör hemma.
  Håller med bloggaren till 100%.  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, din kommentar gick inte av för hackor heller:) Vi svenskar måste reagera starkt på mediernas härskarteknik, översittarmentalitet och förminskning. Det är på tiden nu!

   Radera
 4. Ps min kritik mot SVT beror INTE på att Dirawi är muslim, utan på det hat hon uttrycker mot judar.

  SvaraRadera
 5. Innehållet i svensk radio & tv är uselt.Kan bero på inkvotering & anhöriganställning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst. Naturlig följd av agendajournalistik.

   Radera
 6. Snart bildar muslimerna ett eget parti också och sen är övertagandet klappat och klart och svenskarna utan hjärnceller bugar och tackar. Vår framtid är inte längre vår. Landsförrädare borde få ett strängt straff. Den okunniga befolkningen fattar noll och intet om den fruktansvärt negativa utvecklingen Sverige går till mötes och värre kommer det att bli. Hur kan man ge bort sitt land utan att blinka? Världen skrattar åt dom infantila svenskarna.

  SvaraRadera
 7. Hej alla
  Instämmer helt i allt och TACK för att denna blogg finnes.

  Det är inget fel alls i att kritisera ngn för att v.b.är muslim! Tvärtom! Islam är skit Kvinno, jude bög och Kristo och västvärlds /sekulärt-
  fientligt. Det är står var och en fritt att välja. Jag valde,för 50 år sedan bort den kyrka jag tvingades av födseln in i.

  Peter Dahl

  SvaraRadera
 8. En antisemit är en antisemit oavsett om namnet är Gina Dirawi eller Adolf Hitler

  SvaraRadera
 9. Vägrade också se denna företrädare för kvinnoförtryckarsekten. Usch, blir allt värre, snart bara muppar i rutan.

  SvaraRadera