fredag 25 december 2015

70 år efter fredsåret gör biskop Brunne och medierna, med Bengt Magnusson i spetsen, sig till självspäkande stora Åtlöjen.

Året är 2015 vid jultid, när hela medieSverige har gått all in i full limbo för att underdånigt lyfta en öppen judehatare till skyn. 

I julevangeliet i svenska kyrkor landet runt mässades och predikades det, att Jesus minsann inte var nåt annat eller märkvärdigare än vilken flykting som helst idag som betalat en halvmiljon till flyktingsmugglare, vi har bara inte vetat det förut.

 Och svenska kyrkans Eva Brunne firar Muhammeds födelse på sin facebooksida!! Syfte? Vad vet jag, förutom att det aldrig skulle hända att en moské i Sverige hyllade Jesus´födelse. Så vad åstadkommer dessa svenskförnekande kretiner, förutom gapflabb från islamister? Nada, absolut nada gott och positivt.Biskop Eva Brunne : -Idag firas profeten Muhammeds födelsedag. Gläds med muslimska systrar och bröder.


6 kommentarer:

 1. Många säger just att Jesus också flydde med sina föräldrar till Egypten undan Herodes den Store. Men vad man inte berättar är att Familjen flyttade tillbaka till Israel efter nått år, vilket flyktingarna som kommer hit har för avsikt att göra.

  SvaraRadera
 2. Skönt att slippa bidra med lön till brunne. Enkelt att slippa svenska kyrkan för flera år sedan.
  sz

  SvaraRadera
 3. Brunne hade stenats till döds av muhammedanerna eller blivit utknuffad från ett höghus om levt i ett muslimskt land.

  SvaraRadera
 4. Tokkärring, som inte har nåt vettigare att göra.
  Glad att jag inte är medlem, gick ur för många år sedan. Tror på tomten gör jag, han är snäll han.

  SvaraRadera
 5. Käften går hjärnan stilla står.

  SvaraRadera
 6. Det har brunnit i kupan på brunne

  SvaraRadera