onsdag 30 december 2015

Det växer Stasimossa på Mittmedia, de kommer att tidningsdöden dö.

Mittmedia är en av Sveriges största mediakoncerner och äger en rad dagstidningar, tryckerier och kommersiella radiostationer i mellersta Sverige.

Daniel Nordström, Mittmedia säger efter beslutet som mött hård kritik: - "Vi vill ju ha läsardialog, men läsarkommentarerna har spelat ut sin roll."

Vad är det mannen säger?-Vi vill gärna prata med er, men det är inte modernt, så vi inför censur??

Människor med fel åsikter, som dessutom får rätt hela tiden får alltså pinsamma Arbetarbladet att gå och gömma sig.  Läsarna älskar idag fria medier för att de är just fria medier, interaktivitet med läsarna blir bara viktigare och viktigare. Oldtimemedia kommer att sitta där med sina få ja-sägande liktyckare och dö ut.

4 kommentarer:

 1. "Läsarkommentarerna har spelat ut sin roll"...betyder antagligen att majoriteten inte tycker som man bör tycka längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart! Åsiktskorridoren är grymt snäv nu.

   Radera
 2. Kul att ngn redaktör så ogenerat visar sin arrogans och dödsförakt
  Peter Dahl

  PS inte köpt papperstidning på tio år

  SvaraRadera
 3. Lägg därtill den så kallade idiotfeminismen med manshatare som Gunilla Kindstrand inom mittmediakoncernen så blir bilden av mörkrets utbredning än mer tydlig.
  Jag är inte förvånad, det har varit på gång en tid men de slipper ju lägga resurser på moderering. De pengarna är djupt behövda i en djupt pressad, unken bransch. Verkligheten tränger sig på.

  SvaraRadera