söndag 22 november 2015

Jag gör upp med Lena Mellin - en av de naivaste(=destruktivaste).


:-flyktingkatastrofen: Liv och hälsa är hotat

Liv och hälsa och viktiga samhällsfunktioner står på spel i spåren av flyktingkatastrofen. Skräckrapporten kommer från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
Och det kommer att bli ännu värre." 


Hur kunde det bli så här? frågar Mellin av alla.

Mellin ojar sig: - 
"Värst är läget i Skåne, Västra Götaland och Stockholm där kommuner och andra myndigheter snabbt behöver få mer kvalificerad personal. Annars kommer de från och med december månad inte kunna fullgöra sina plikter.
Hur kunde det bli så här?
Sjukvården är ett område som är drabbat.Detsamma gäller kommunernas socialtjänst, de hinner inte med alla sina klienter. Skolan är ytterligare ett krisområde. Varken personal eller lokaler räcker till. Och bostadssektorn, det behövs 800 till 900 nya sängplatser per dag. Inte ens om Försvarsmakten hjälper till kommer det att gå.
Den inre säkerheten har, såvitt bekant, inte varit utsatt för utmaningar av den här storleken någon gång i modern tid. Liv och hälsa står på spel.
Allvarligare än så kan det knappast bli. Regeringen måste faktiskt göra något. "

Ja du, hur kunde det bli såhär,Lena Mellin, att vårt lands samhällsfunktioner rasar ihop som ett korthus? Eftersom du förmodligen är så programmerad att du faktiskt inte inser det ska jag berätta för dig:

Reinfeldt och numera Löfvén har lagt en våt  svart kvävningsfilt över Sverige. 

Med gammeljournalister , som du själv, skrikartister och våldsvänstern har bara en åsikt fått lov att framföras, ja du vet"öppna hjärtan", "humanistisk stormakt" "vi är rika", "vi har plats" "Tillsammans"  "Halleluljah", "ensamkommande flyktingbarn", "öppna gränser", "volym är ett förbjudet ord". "vi har ansvar", "Europa måste hjälpa oss". 

Mot "rasister" "nyfachister" "inte ta i med tång" och i stort sett vad fan som helst - för att sprida hat och våld mot det enda parti som hade en susning om vad som var på väg att hända - och som hade kunnat rädda oss från katastrofundergången. Om bara inte du och dina programmerade jornalistmanipulerare fanns.

Ni bär alla - varenda en - tung, tung skuld i att ha demoniserat landets enda parti som såg detta komma. Istället för att lyssna på varningar och samarbeta har ni konstant  med vassaste näbbar hackat fjädrarna ur SD och deras klarsynta och orädda oppositionella väljare. 

Ja, ni har faktiskt varit så hatfyllda och utfrysningslystna, så ni sanktionerat den politiska förföljelsen. Hur kunde det bli så här frågar du, Mellin, av alla. Du som med dina gammelvänsterjournalister brutit mot allt vad journalistisk oförvitlighet står för. 

Ni har begravt er heder och helt ägnat er åt opinionsförtryck. 

Därför kommer svenska folket att anklaga dig och de dina för Sveriges systemkollaps, och vända er ryggen. Det är et lindrigt straff för det brott mot mänskligheten som ni begått. 

Du avslutar ditt pekoral med "Regeringen måste faktiskt göra något." 

Ursäkta mig, Lena Mellin, men finns det nåt under detta regeringsår under denne statsminister som ger dig konkret fog för denna önskan? 

11 kommentarer:

 1. Ord och inga visor...Hoppas nu att landets tyngsta svenska kvinnliga skribent läser dina rader.

  SvaraRadera
 2. Bra Carina!

  Maggan

  SvaraRadera
 3. Enligt godhetsapostlarna så kryllar det av läkare bland migranterna så jag förstår inte hur det kan bli någon som helst överbelastning på sjukvården.

  Gå bara in på grannrummet på asylboendet, och vips, så uppenbarar sig en läkare, dessutom med lämpliga språkkunskaper. Kan det bli bättre?

  Vad är egentligen problemet?

  SvaraRadera
 4. Under hela den galna flyktingkatastrofen har jag misstänkt att rapporteringen varit galen.
  Journalisterna och artisterna måste vara sinnessjuka.
  Nu får jag bekräftat att det är så.
  Mellin borde omedelbart uppsöka psykolog för att få bearbetat sin rapporteringssjukdom!

  SvaraRadera
 5. Tips till tokan lena mellin. Försök förstå vad SD varnat för i flera år.

  SvaraRadera
 6. Lena Mellin verkar vara lyckligt omedveten om att hon har ett finger med i spelet om flyktingkatastrofen i Sverige.
  Kom hit här finns plats har vi läst i hennes slaskrapportering.
  Nu är det annat ljud i skällan.

  SvaraRadera
 7. Klockrent som vanligt!!!!
  Elle

  SvaraRadera
 8. När man skriver till Lena Mellin får alltid samma svar: Tack för dina synpunkter, trevlig helg. Hon har nog aldrig tänkt själv utan misstanke finns att hon använder en dator som tänker åt henne.

  SvaraRadera
 9. Skrämmande. En arbetsplats att akta sig för. Avprogrammeringen för alla inklusive Helin lär bli livslång.

  Tack för alla kommentarer!

  SvaraRadera
 10. Alla?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 11. Elisabeth Argson2015-11-23 13:11

  Den fjanttanten borde anmälas för förtal av SD och dess väljare. Hon hetsar och försöker förtrycka och nu ser vi vad resultatet blivit.
  ISIS, massinvandring med ett kollapsat Sverige som inte har råd med något annat än att pröjsa för alla nya svenskar. Alla vet ju varför dom valt Sverige dock inte blindbocks politikerna i sjuangänget och kommunistmedia.

  SvaraRadera