söndag 4 oktober 2015

Karin Pettersson och aftonbladet stannade klockan 2006.


aftonbladet: "Sverigedemokraterna  har presenterat sitt budgetalternativ eller med andra ord – sina pajaskonster. De vill stänga gränserna mot omvärlden och isolera detta lilla exportberoende land både mänskligt och politiskt. Med SD:s politik skulle de personer som har rätt till asyl – kanske hälften av de 108 000 – inte få hjälp med boende ­eller etablering. De skulle inte få en chans att komma in i det svenska samhället. Faktum är att det inte ens skulle gå att på ett rättssäkert sätt pröva om de hade rätt till asyl eller ej, eftersom anslagen till domstolsprövning och offentliga biträden i stort sett tas bort helt.

Bra tänkt, Sverigedemokraterna.Sanningen om SD:s ideologi är att den är Sverigefientlig, rasistisk och höger­extrem." 

En ledarskribent under en vrickad sverigefientlig statsministers kaosregering, som håller på att krossa Sverige och svensk välfärd, visar hur hon saknar all politisk närvaro, fingertoppskänsla och analysförmåga. Karin Pettersson är ur led med tiden - det var då, 2006, en journalist kunde komma undan med sånt veritabelt nonsens. 

För bildning, Pettersson, läs din egen tidning 2015, Pettersson. Eller Anna Dahlberg expressen 2015.

3 kommentarer:

  1. Karin Pettersson är essensen av frånvaron av intelligensen och verklighets insikten av journalister i Sverige idag...enligt vissa rykten ska Henrik Arnstad och hon ha lite samlag....hujedamej...ska vara samtal....därav så många rasistiska och högerextrema påhopp från bägge...!!!
    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Jag skulle gärna se dem drunkna i varandras ögon. Somliga förtjänar varandra, så är det bara.

    SvaraRadera
  3. I Sverige finns det många medborgare som inte får sin sak prövad på ett rättssäkert sätt över huvud taget!Varför skulle då icke medborgare i landet erbjudas detta?Våra domstolar är överhopade med brottsfall och orken tryter hos personalen på domstolsväsendet.Hela landet bryter ihop!

    SvaraRadera