torsdag 29 oktober 2015

Hörru Berra, vad har litauerna gjort för ont?

Lite tragikomisk kuriosa. Litauen erbjöd sig att ta emot drygt tusen migranter inom ramen för EU:s omfördelningsprogram. Inte en enda av de s.k. "flyktingarna" tackade Ja...


Besviken Juncker

12 kommentarer:

  1. Dåliga bidrag.

    SvaraRadera
  2. Tur för oss, en reträttplats när Löfvén/Batra skänkt bort vårt land.

    SvaraRadera
  3. Tackar för dagens mest förlösande skratt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Lyssnar varje dag, och njuter!!

      Radera
  4. Det har blivit något fel på sidan "öppna era döttrar".
    Den kunde inte hittas.

    SvaraRadera
  5. Vad ska dom ta emot flyktingar för? En av de fattigaste länderna i Europa. Emigranterna vill dit där dom har sina landsmän som typ till Sverige och Tyskland. När vi Svenskar emigrerade till Amerika samlades alla i Minesota, ja som ett exempel bara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De erbjöd sig storsint att ta emot tusen, men fick nobben. 1000 - ett mindre antal än som kommer till Sverige - om dan! Gissa vem som snart är fattigast, Litauen eller Sverige? Bidragsemigranterna letar inte efter fred och frihet, de letar efter nån som är dum nog att försörja dem.

      Radera
  6. Sverige är snart utfattigt, men det pga att den billiga energin snart är slut. Hela skiten kommer att kollapsa inom 10 år. Kanske ett par år tidigare pga alla emigranter. Så det spelar inte så stor roll förstår du om det kommer några 100 tusen hit eller inte. Det är kört ändå. Själv lever jag på självhshållning och är skuldfri så jag skiter i att välfärden kommer att haverera jag har ändå inte bidragit med nått till den så. Emigranterna är rätt bra å jobba faktiskt med veden och så :)

    SvaraRadera
  7. Sverige är snart utfattigt, men det pga att den billiga energin snart är slut. Hela skiten kommer att kollapsa inom 10 år. Kanske ett par år tidigare pga alla emigranter. Så det spelar inte så stor roll förstår du om det kommer några 100 tusen hit eller inte. Det är kört ändå. Själv lever jag på självhshållning och är skuldfri så jag skiter i att välfärden kommer att haverera jag har ändå inte bidragit med nått till den så. Emigranterna är rätt bra å jobba faktiskt med veden och så :)

    SvaraRadera
  8. Och en annan sak som är rätt ok. Det har blitt en jäkla fart på försäljningen av lamm. Muslimerna är tokiga i lammkött och betalar bra. Dubbelt mot de svenska slakterierna. Strålande tider härliga tider :)

    SvaraRadera
  9. Och en annan sak som är rätt ok. Det har blitt en jäkla fart på försäljningen av lamm. Muslimerna är tokiga i lammkött och betalar bra. Dubbelt mot de svenska slakterierna. Strålande tider härliga tider :)

    SvaraRadera