onsdag 28 oktober 2015

Fackpamp Löfvén i parterr.

Norges statsminister Sverige måste få ordning på returen av dem som inte har asylskäl.
Inbäddad bildlänk

Statsminister Löfvén: - Jeddrans, dom verkar inte gå på att allt är Jimmies fel. Jag måste hitta på nåt nytt, undrar om mitt ess i skjortärmen funkar en gång till? Äh, jag kör -  GDG -  jag erbjuder dem en del i min nya Oktoberber-junta OJ! Så lyder alla mig till minst 2022!

11 kommentarer:

 1. Jag kan inte begripa varför endast krig och förföljelse ger rätt till asyl. Människor som flyr resursbrist, torka, översvämningar, matbrist, klimatförändringar, solstormar, elaka grannar, havererade kärnkraftverk, osv i oändlighet. Vart ska dom bo då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och var ska dom bo här??

   Radera
  2. Och varför ska människor inbillas att alla är "flyktingar"?

   Radera
  3. Och alla de ekonomiska flyktingarna som du nämner, säg mig varför en svensk hårt arbetande skattebetalare ska försörja dem och avstå egen redan betald välfärd?

   Radera
 2. Alla emigranter som kommer hit kan få några ha mark från kyrkans och sveaskogs marker som bara står där till ingen nytta ändå. Där kan dom bygga sig ett hus och odla mat. Välfärden den går det åt helvete med även om inga emigranter kommer ändå så. Det livet vi lever är slut. Lika bra att inse det. Fossilbränsleåldern är över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sveaskogs marker? Tänk om det finns varg och björn där, och är långt till affären?

   Radera
 3. En hårt arbetande svensk? Nu försöker du allt driva lite med mig. Svenskar är la för fan det lataste som står i ett par skor. Vilka plockar vara jordgubbar och bären i skogen? När jag jag jobbade i skogen på 80 talet me motorsåg såg jag inte till en svensk där. Men en jäkla massa finnar:-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man må väl jobba med vad man klarar av. Det är resursslöseri att sätta överkvalificerad personal på enklare sysslor. Nu för att alla skogsarbetande ska bli ledsen på mig vill jag meddela att de som idag jobbar i skogen ofta är yrkesskickliga entreprenörer och egna företagare som med bravur kör skogsmaskiner i mångmiljonklass. Det är det som kallas utveckling som människan har sysslat med ända sedan hon lämnade området mellan Eufrat och Tigris.

   Radera
 4. Och var tror du alla skattekronor kommer ifrån, Berra? Från de lataste människor som står i skor. Fråga t.ex en sjuksköterska är du snäll.

  SvaraRadera
 5. Berra blir väl 65 då får han lära sig vem som bidrar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där Berra, han är verkligen rasist. Om de lata svenskarna, skulle bytas ut mot en annan etnicitet hade han fått en yxa i dörren.

   Radera